Cuptor cu microunde Whirlpool Fusion AMW 834 IX

Whirlpool Fusion AMW 834 IX este un cuptor cu microunde incorporabil de 40 l cu sistem de microunde 3D. Un cuptor pentru cei pretentiosi!
Cuptorul are un design Fusion, usa fiind din inox cu tratament antipata iar geamul de control este de culoare negru lucios devenind transparent aproape in totalitate in momentul cand este folosita functia de iluminare interioara a cuptorului.

Panoul de control este digital si are un design si o asezare ”curata” fiind situat in partea superioara a cuptorului, deasupra usii. Panoul de control cuprinde doar 6 butoane, de o parte si de alta a display-ului de tip LED.

Dimensiunile cuptorului sunt destul de mari si anume: 455 x 595 x 510 mm in latime, adancime si inaltime, iar latimea de incorporare este de 60 cm la un volum de 40 l dupa cum am spus in introducere.

Whirlpool Fusion AMW 834 IX ofera o multitudine de functii din care pot enumera: functia de incalzire rapida, Jet Start, functia Crisp, gatire cu aburi si 6th Sense.

Functia Crisp lucreaza impreuna cu tava de mancaruri crocante din dotare pentru a te ajuta sa gatesti feluri de mancare crocante in mod foarte rapid, mancarea preparata la cuptor fiind deopotriva si foarte gustoasa datorita sistemelor de monitorizare si reglare a temperaturii de care cuptorul dispune.

Functia de gatire cu aburi te va ajuta la gatirea a diferite sortimente de preparate precum legume sau peste. Cuptorul are un senzor de umiditate ce lucreaza impreuna cu aceasta functie, senzor care ajusteaza puterea si temperatura in functie de conditiile din interiorul cuptorului cu microunde.

Functia 6th Sense sau al 6-lea simt determina temperatura si timpul de preparare monitorizand energia absorbita de alimentele din cuptor. Schimbari precum cele de temperatura, pierdere a caldurii sunt monitorizate astfel incat conditiile optime gatirii sa fie restaurate cat mai repede. Tot procesul de mancare in sine este monitorizat cu ajoturul acestui al 6-lea simt oferind informatii pe display-ul cuptorului pe tot parcursul gatirii.