ARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Vortex LED-V19ZH8DC nu este un televizor pe care îl recomand celor foarte pretențioși, ci acelora dintre voi care nu dispuneți de un buget foarte mare, dar doriți să aveți acces la televiziunea digitală și HD.

Deși noul televizor Vortex LED-V19ZH8DC nu este unul Full HD, la o diagonală a ecranului de doar 48 de centimetri o rezoluție maximă a imaginii de 1366 x 768 pixeli este arhisuficientă.

Așadar, o să ai parte la un preț foarte mic de imagini de calitate, lucru datorat rezoluției acestuia , cu un nivel al contrastului foarte bun pentru gama de preț din care acesta face parte

Restul specificațiilor lui Vortex LED-V19ZH8DC de pe partea de imagine includ o luminozitate de 200 cd/mp, un contrast nativ de 500:1, iar aspectul imaginii de este unul standard pentru un astfel de televizor, și anume de 16:9.

În ceea ce privește timpul de răspuns, acesta este unul foarte mic, de doar 5 milisecunde, ceea ce este ideal dacă stăm să ne gândim la faptul că televizorul poate fi folosit și ca un înlocuitor al unui monitor.

POATE FI CONISDERAT UN PRODUS 2 ÎN 1!

Deoarece Vortex LED-V19ZH8DC ne pune la dispoziție pe parte de conectivitate o intrare PC (D-sub 15 pini), acest televizor poate fi folosit foarte ușor ca un înlocuitor pentru monitor. Așadar, dacă dispui de un spațiu personal foarte redus, te poți folosi de Vortex LED-V19ZH8DC, în același timp, și ca de un televizor, precum și ca de un monitor. Foarte convenabil, nu-i așa?

Rămânem pe partea de conectivitate și vă spun faptul că aici întâlnim un set standard de conectori, fiind prezent doar strictul necesar, iar la prețul acestui televizor nici nu ne puteam aștepta la mai mult – până la urmă este un TV ultra accesibil. Întâlnim așadar o intrare USB 2.0, un port HDMI, un minijack pentru căști, o intrare Scart (RGB), o intrare component și un SPDIF Coaxial.

Un plus este și faptul că este prezent un player care permite redarea conținutului stocat pe un stick USB, precum și faptul că Vortex LED-V19ZH8DC permite accesul la televiziunea digitală și HD prin prezența unui tuner digital DVB-T, DVB-C și a slotului CI+ care este compatibil cu rețeaua RCS-RDS și UPC România, lucru ce a rezultat în urma testelor efectuate de noi.

Sistemul audio din dotare este și el unul care nu se adresează celor pretențioși, dar care se descurcă destul de bine în încăperile de dimensiuni mici, fiind suficient de puternic și cu sunete clare.