Televizor TOSHIBA 32E2533DG

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Ce are de oferit mai exact Toshiba 32E2533DG? În primul rând vine cu un ecran care are o diagonală de 80 de centimetri, așadar dimensiunile sunt unele foarte bune pentru un apartament de dimensiuni normale.

Display-ul din dotare este unul care poate afișa imagini la o rezoluție de 1366 x 768 pixeli, fiind suficient pentru ca acestea să aibă parte de o claritate bună (pentru un televizor cu diagonala de până în 80 cm nu este absolut necesară o rezoluție Full HD – precum aceste modele de aici – cu toate că ar fi de preferat).

Tehnologiile încorporate nu sunt foarte multe la număr, fiind vorba doar despre AMR+ 100 și Digital Noise Reduction, însă la o astfel de sumă de bani nu prea poți cere foarte multe. Remarcăm faptul că a reușit să se descurce bine în privința scenelor de acțiune, acestea fiind redate cu succes, fără a fi vizibil efectul de blur sau senzația de ușoară „sacadare”.

Sunetul livrat a fost și el unul decent, potrivit pentru un astfel de televizor, sistemul audio de tip NICAM Stereo format din două difuzoare de 7 W fiecare făcând o treabă foarte bună. La acest lucru au contribuit din plin și tehnologiile Dolby Volume, Dolby Digital Pulse, Stable Sound și Bass Boost.

AI POSIBILITATEA DE A ÎNREGISTRA EMISIUNE PREFERATĂ!

Mai mult ca sigur vei aprecia foarte mult funcția de înregistrare a seriei de televizoare Toshiba, aceasta oferind posibilitatea de a seta înregistrarea emisiunii preferate exact atunci când aceasta începe, astfel încât atunci când ajungi acasă să o poți urmări ca și cum nu ai fi fost plecat de acasă.

Toshiba 32E2533DG este echipat și cu un tuner digital DVB-T/C care oferă acces la televiziunea digitală și HD, precum și un slot CI+ pentru a putea viziona și acele programe TV codate (ca de exemplu HBO GO, Digi Film etc.). Este de asemenea prezent și un player multimedia integrat care face o treabă mai mult decât excelentă în ceea ce privește redarea întregii tale colecții de filme și seriale stocate pe un hard disk extern sau un stick USB.

Ca opțiuni de conectivitate primim setul standard de conectori, care include cele două porutir HDMI și portul USB 2.0, intrărire PC (D-sub 15 pini), video composite, component și Scart (RGB), fiind de asemenea prezent și un minijack pentru căști.