Tableta Smailo Web Energy 7 cu procesor Cortex A8 de1.2 GHz si memorie de 512 MB este un model de tableta ce beneficiaza in momenul de fata de un foarte mare succes datorita faptului ca ofera o alternativa tuturor consumatorilor de media digitala.
Acest gadget ce adopta un format deosebit va va permite sa scrieti cu usurinta mesaje si e-mail-uri, iar datorita formatului sau portret, Tableta Smailo va recomanda cu drag folosirea unui e-reader pentru carti, reviste sau chiar ziare prezente in format electronic.

Tableta Smailo Energy 7

Tableta Smailo Web Energy 7 cu procesor Cortex este destinata special acelor persoane care duc un ritm de viata alert, motiv pentru care designul tabletei este unul simplist ce ajunge la un gramaj de doar 350 de grame.
Printre multitudinea de aplicatii de care va veti putea bucura se afla un browser de internet, un calculator, un calendar, Gmail video player si audio. De asemenea, Tableta Smailo Web Energy 7 va mai rezerva o surpriza, si anume, Google Play Store rezerva peste 600 de mii de jocuri, aplicatii la stiri, retele de socializare si nu in ultimul rand posibilitatea de a impartasi prietenilor videoclipurile trupei preferate de pe YouTube.
Inca o surpriza pe care Tableta Smailo o rezerva este varianta gratuita a aplicatiei Documents to Go preinstalata ce va ofera suport pentru vizitarea si editarea fisierelor Microsoft Word, PowerPoint si Excel, fisiere ce pot fi transferate cu usurinta prin intermediul unui memory sticksau sau a unui card microSD.

Tableta Smailo este mereu pregatita pentru a face fata nenumaratelor activitati zilnice ale pasionatilor de internet, iar camera web frontala de 0,3 MP este recomandata pentru acele apeluri video destinata serviciilor VolP printre care se numara Skype sau chiar Messenger.
Smailo Web Energy 7 este cunoscută si sub numele de Cream Sandwich datorita sistemului de operare Android 4.0, special adaptat pentru a genera sisteme impecabile de multitasking.

Specificatii:
Procesor: Allwinner A13 Cortex A8, 1,2 Ghz

Display: Multi-Touch 5 puncte, 7 inch, 800 x 480

Memorie: 512 MB DDR3

Memorie: 8 GB

WI-FI: 802.11 b/g/n

Baterie: Li-Polymer 3000 mAh/ 3,7 V