SERIOUX este o marca europeana de top pentru produse IT si consumer ce ofera produse care combina noile tehnologii cu designul excelent si functionalitati avansate, un exemplu elocvent in acest sens fiind tableta Serioux S718TAB.

Tableta Serioux S718TAB vine cu o configuratie foarte buna si un pret mai mult decat accesibil daca luam in considerare faptul ca aceasta tableta vine cu 3G incorporat si putem astfel utiliza direct un SIM pentru conectare la internet, nemaiavand nevoie sa apelam la tot felul de stick-uri compatibile sau mai putin compatibile cu tableta de acasa.

In momentul de fata eMag ofera tableta Serioux S718TAB cu o reducere de 15% si se ofera suplimentar un SIM Prepaid gratuit prin care putem activa instant serviciul de date fara a mai depinde exclusiv de retelele wireless disponibile.

Design

Designul la tableta Serioux S718TAB este foarte placut la vedere dar si la atingere datorita finisajelor bine realizate ce denota o eleganta aparte menita sa satisface pana si cei mai pretentiosi utilizatori. Aspectul tabletei este oarecum clasic reusind totusi sa atraga privirea atat prin dimensiunile sale (W x D x H): 190 x 117 x 12 mm cat si prin si prin jocul de culoare dintre rama neagra a ecranului si carcasa complet alba.

Cu o greutate de doar 380grame aceasta tableta este usor de manevrat si purtat oriunde ne-am afla. In partea din fata a tabletei avem pozitionat display-ul de 7 inch capacitive Multi-Touch 5 puncte alaturi de o camera frontala de 0.3MP care e suficienta pentru apelurile video efectuate de pe tableta.

In partea din spate a tabletei avem pozitionat un difuzor de o calitate suficient de buna pentru redare continut audio in conditii optime. Pe langa difuzorul mentionat putem observa acum si o camera de 2 MP in partea din spate care in conditii de lumina suficienta reuseste sa faca niste poze decente.

Specificatii tehnice

Tableta Serioux S718TAB vine cu specificatii tehnice demne de un echipament low-cost din anul 2013. Intalnim asadar un procesor Cortex-A8 tactat la 1.2GHz produs de ARM suficient de performant pentru a rula o gramada de aplicatii utile. Pe langa CPU avem si 512RAM DDR3 care din pacate sunt cam putini, era ideal sa beneficiem de 1GB RAM pentru a rula ultimele aplicatii in conditii optime. Ca spatiu de stocare disponibil trebuie mentionat ca tableta dispune de doar 4GB memorie interna dar aceasta poate fi usor extinsa printr-un card microSD de pana la 32GB.

Pentru a compensa lipsa unei memorii RAM mai mare producatorul a integrat un adaptor grafic Mali 400 Dual Core care se descurca impecabil in redarea continutului si in majoritatea jocurilor compatibile cu aceasta tableta.

In ceea ce priveste ecranul putem mentiona prezenta unui display de 7 inch capacitive Multi-Touch in 5 puncte ce vine la o rezolutie de 800 x 480 pixeli. Avand in vedere caracteristicile display-ului filmele sunt redate destul de clar pe acest ecran si datorita codecurilor video incluse in sistemul de operare Android 4.0.3 IceCream Sandwich cu care vine tableta.

Porturi, conectivitate si autonomie

In ceea ce priveste conectivitatea, tableta Serioux S718TAB este suficient de bine echipata pentru a ne asigura un confort sporit dispunand astfel de slot Micro SD cu o capacitate maxima de 32GB, un port mini USB pentru incarcare tableta si sincronizare PC, o camera web principala de 2.0MP pozitionata pe spatele carcasei dar si o camera video secundara de 0.3MP in partea frontala

Tableta dispune de o conexiune 3G incorporata datorita slot-ului SIM existent dar si de o conexiune Wi-Fi datorita adaptorului wireless 802.11 b/g/n. Bateria prezenta la tableta aceasta poate asigura o autonomie destul de ridicata, avand in vedere ca ascunde o baterie de 4000 mAh Lithiu Polymer. Ce putem mentiona suplimentar la sistemul de operare instalat Android 4.0.3 ar fi Adobe Flash Player-ul 10.3 dar si sport Web video-ul inclus.