Tableta Lenovo IdeaPad Yoga B6000

Lenovo IdeaPad Yoga B6000 este una dintre cele mai reusite tablete de pe piata la ora actuala. Este o tableta care satisface pana si pe cei mai pretentiosi utilizatori datorita gradului sporit de manevrabilitate, design si nu in ultimul rand performanta. In ultima perioada tabletele care vin la pachet cu mai multe accesorii sunt foarte cautate. Aceasta tableta vine cu un cilindru pentru baterie in pachet dar si un suport kickstand care face tableta extrem de usor de utilizat si ofera o senzatie sporita de confortabilitate.

Dupa cum spuneam, Lenovo IdeaPad Yoga B6000 vine cu un suport kickstand inclus in pachet care permite mai multe moduri de utilizare: modul in mana, inclinat dar si modul pe suport. In acest fel indiferent in ce scop folosim aceasta tableta, cu siguranta gasim o pozitie confortabila in utilizarea acesteia.

Ca si performante putem spune ca modelul Yoga 8 vine cu un procesor Quad-Core MT8389 1.20GHz, un procesor ce face parte din cele lansate in 2013, un procesor ce suporta o camera foto de 13 mp, capabil sa randeze filme 1080p suportand o rezolutie a display-ului de 1920 x 1080 pixeli. Suport kickstand de care vorbeam adineaori contribuie la la o vizionare extrem de placuta a filmelor lucru la care contribuie si ecranul HD de 8 inch al tabletei. Imaginile redate de acest ecran sunt extrem de reale si lasa impresia ca imaginile prin viata. Ecranul de tip IPS dar si rezolutia acestui display de 1280 x 800 pixeli, contribuie la un unghi de vizualizare extrem de larg. Acest display este unul de tip Capacitive Multi-Touch in 10 puncte si beneficiaza de tehnologia Lenovo Wide view angle.

Pe langa procesorul extrem de performant, putem sa mai amintim de memoria RAM de 1 Gb, memorie interna de 16 Gb de tip EMMC ce poate fi extinsa cu usurinta pana la 64 GB cu ajutorul suportului pentru carduri microSD perfect pentru transferul de fotografii sau stocarea fisierelor mari, cum ar fi filmele. Camera de 5,0 megapixeli din spate si cea de 1,6 megapixeli din fata va permit sa faceti fotografii de inalta definitie si sa va bucurati de un videochat clar si precis. De mentionat aici si sistemul audio extrem de reusit care vine cu tehnologia Dolby Digital Plus DS1 si tot pe partea audio un microfon ce dispune de functia de anulare a zgomotului de fond. Functiile Bluetooth, WiFi 802.11 b/g/n si GPS integrate ne mentin conectati in permanenta indiferent de scopul conectarii.

Designul inovator al tabletei Yoga 8 nu numai ca optimizeaza experienta utilizarii tabletei, ci si arata extraordinar. Dispozitivul se subtiaza pana la numai 3 mm la margine, o carcasa neagra inscriptionata cu laser previne zgarieturile si ofera o priza confortabila, iar elementele decorative cromate completeaza designul. Dimensiunile tabletei sunt 213 x 144 x 7.3 mm si o greutate de doar 404 grame.

Un mare plus reprezinta si modulul 3G integrat la aceasta tableta, astfel cu o cartela microSIM cu datele activate pe ea putem naviga pe internet nelimitat in orice loc ne-am afla. Daca cartela are si optiunea de voce activata putem efectua apeluri de pe aceasta tableta chiar daca nu ar fi cel mai bun mod de a utiliza o astfel de tableta. Bateria este de tip Li-Ion de 6000 mAh si are o autonomie de aproximativ 6-7 ore.