Tableta E-Boda X80 Supreme e un gadget cu performante de top si cost accesibil. Cu un design modern, performante de top si porturi disponibile pe masura tableta E-Boda X80 Supreme e cu siguranta un dispozitiv asupra caruia merita sa reflectam. Carcasa este din aluminiu de calitate superioara rezistent la zgarieturi, in pachet gasim o pereche de casti, un incarcator microUSB si manualele de utirlizare. De mentionat ca pe modelul acesta de tableta nu intalnim butoanele fizice de fel, avem butonul de power cu o pozitie ciudata fiind usor de confundat cu un buton de genul HOME. Un minus de mentionat ar fi faptul ca tableta nu dispune de un buton de volum +/- . Tableta cantareste doar 430 grame si grosimea e de 9 mm. Difuzoarele sunt puternice si pozitionate pe partea din spate a tabletei.

Pe partea de conectica merita mentionat portul miniHDMI, loc pentru card microSD si portul disponibil pentru cablul OTG. Ca si specificatii hardware intalnim procesorul Amlogic Dual core de 1.5 GHz si un GPU Mali quad core, plus 1 GB RAM DDR3, 8 GB memorie interna si un ecran multi-touch in 5 puncte de 8 inchi cu o rezolutie maxima 1024×768 pixeli. Avem disponibile 2 camere, frontala VGA si camera din spate de 2MP buna pentru poze facute pe timp de zi cu suficient de multa lumina. O estimare reala in ceea ce priveste bateria de 4400mAh ar fi de aproximativ 3 ore de utilizare intensa cu wifi pornit .

Tableta vine cu sistemul de operare Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich dar pe siteul oficial E-Boda deja au aparut firmwareuri mai noi, inclusiv firmware pentru 4.1.1 Android Jelly Bean.