CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Din foarte multe puncte de vedere subiectul acestui review este asemănător cu modelul Sony 49X8309C, însă există unele aspecte la care Sony 55X8509C stă mai bine.

De exemplu, Sony 55X8509C este, spre deosebire de modelul amintit mai sus, un televizor 3D (la fel ca și Panasonic TX-55CX700E), iar acest lucru reprezintă un mare plus pentru iubitorii de conținut 3D.

Acum te poți bucura de noua dimensiuni tridimensională a divertismentului de calitate prin intermediul televizorului Sony 55X8509C, capabil să ofere unele dintre cele mai bune experiențe vizuale și acustice de pe piață la momentul actual.

Acest lucru se datorează în mare parte ecranului de 139 de centimetri cu care vine acesta echipat, precum și capabilității sale de a reda imagini la o rezoluție Ultra HD 4K, cu un nivel al detaliilor nemaivăzut până acum.

Precizăm că cel mai mult apreciem faptul că Sony 55X8509C este compatibil cu cele mai recente standarde 4K, inclusib VP9, HDMI pentru 50p/60p, precum și compatibilitate HEVC. Avem practic un adevărat centru multimedia la îndemână, iar datorită tehnologiilor încorporate avem siguranța faptului că Sony 55X8509C va fi de actualitate mulți ani de acum încolo.

SISTEMUL DE OPERARE ANDROID ESTE UNUL FOARTE INTUITIV!

La fel ca multe alte modele ale acestei familii de televizoare Sony, și modelul Sony 55X8509C este unul inteligent care are sistemul de operare Android instalat, lucru care îți va permite să instalezi orice aplicație sau joc disponibile în Google Play Store.

După cum am spus puțin mai sus, Sony 55X8509C este un Smart TV, așadar avem acces la internet, precum și un browser web preinstalat, acesta fiind unul extrem de bine optimizat. În funcție de care este viteza operatorului de internet, paginile se încarcă aproape instant, iar navigarea pe acestea reprezintă o activitate extrem de plăcută.

Dacă din punct de vedere al imaginilor redate Sony 55X8509C stă foarte bine, precizăm că același lucru este valabil și în ceea ce privește experiența audio, televizorul având un sistem audio suficient de capabil pentru a livra sunete puternice și clare, perfecte pentru o experiență cinematografică perfectă.