CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

În dotarea lui Sony 43X8309C vom găsi un ecran care are diagonala de 108 centimetri, fiind deci un televizor de dimensiuni nu exagerat de mari, dar nici foarte mici, ceea ce îl face ideal pentru o sufragerie normală pentru un apartament din România.

Acest ecran în jurul căruia a fost creat televizorul Sony 43X8309C este unul capabil să redea imagini la rezoluție Ultra HD 4K, ceea ce înseamnă că ne vom putea bucura de imagini de patru ori mai clare decât în cazul televizoarelor Full HD.

Putem spune în cazul televizorului Sony 43X8309C că vei fi captivat de claritatea și realismul imaginilor pe care acesta le poate reda, fără nici măcar o urmă de îndoială, iar din acest punct de vedere putem spune că prețul (care nu este deloc unul foarte mic) este pe deplin justificat.

După cum a fost și în cazul televizorului Sony 49X8005C, modelul de față este unul la baza căruia se află un procesor 4K Processor X1 foarte performant, capabil să ofere experiențe de utilizare foarte bune, atât pe partea de utilizare, cât și în ceea ce privește redarea conșinutului 4K într-un mod cât se poate de fluid, cu mișcări realiste, clare, cu culori foarte bune și un nivel al contrastului excelent.

UN PROCESOR PUTERNIC CARE OFERĂ IMAGINI SENZAȚIONALE!

Procesorul amintit mai sus este cel care reușește să ofere această calitate a imaginilor, care fac din Sony 43X8309C alegerea ideală pentru cei care pun accent pe acest aspect (și pe bună dreptate, fiind unul dintre cele mai importante caracteristici ale unui televizor.

Sony 43X8309C stă foarte bine și în ceea ce privește compatibilitatea cu conținutul 4K, acesta știind așadar standardele 4K cele mai noi, inclusiv VP9 și HDMI la 50p/60p, iar punctul forte este dat de compatibilitatea HEVC, pe care am început să o regăsim în cazul tot mai multor televizoare de pe piață (vezi acest televizor, LG 49UF8507).

În ceea ce privește sunetul, primim un televizor cu un sistem audio de tip NICAM/A2, care este format din două difuzoare de 10 W fiecare, alături de tehnologii diverse, precum Clear Phase Speaker, S-Master, Dolby Digital, Dolby Digital Plus sau Dolby Digital Pulse, iar printre opțiunile de conectivitate regăsim, pe lângă Wi-Fi INtegrat, și tuner digital, compatibilitate CI+, patru porturi HDMI și trei intrări USB 2.0.