CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Sony 32R500C este, după cum am spus și mai sus, un Smart TV de calitate, care poate fi achiziționat la un preț foarte bun pentru ceea ce oferă.

Diagonala ecranului este de 80 de centimetri, venind așadar ca un televizor recomandat mai mult pentru dormitoare ori living-urile de dimensiuni nu foarte mari, iar distanța maximă de vizionare pe care o recomandăm în cazul acestuia este de 2-3 metri.

Pe partea de design a lui Sony 32R500C apreciez foarte mult profilul subțire al acestuia, oferind stil și eleganță, iar acest lucru înseamnă de asemenea că se potrivește perfect pe un perete, fiind foarte ușor și arătând foarte bine.

Dacă tot am spus că este foarte subțire, eu zic să vă ofer și cifrele legate de dimensiunile acestuia, nu-i așa? Deci, noul televizor Sony 32R500C are dimensiuni de 738 x 441 x 65 mm, fără stand, iar în cazul în care includem și standul în ecuație rezultă dimensiuni de 738 x 470 x 151 mm.

SUNT PREZENȚI TOȚI CONECTORII DE BAZĂ!

Televizorul dispune de toți conectorii de care are nevoie un consumator obișnuit, fiind așadar prezente două porturi USB 2.0 și HDMI, intrările video composite, component și Scart (RGB), iar pentru a facilita accesul la televiziunea digitală și HD are integrat și un tuner digital DVB-T/C, precum și slotul CI+ compatibil cu principalii operatori de cablu din Rmânia.

Noul Sony 32R500C oferă unghiuri de vizibilitate foarte bune, calitatea imaginii rămânând aproape neschimbată indiferent de unghiul din care alegem să privim, iar acesta ne permite de asemenea să ne conectăm dispozitivele inteligente la televizor, astfel încât să putem partaja într-un mod foarte ușor și rapid conținutul favorit.

În urma testelor noastre a rezultat faptul că televizorul se descurcă foarte bine cu toate smartphone-urile și tablete noastre, indiferent de sistemul de operare rulat de acestea, Sony 32R500C fiind compatibil atât cu sistemul de operare Android, cât și cu iOS. Acum te poți bucura de filmările și fotografiile din vacanță direct pe ecranul mare al televizorului, fără a mai fi nevoie să te încurci în cabluri.

Am spus mai sus că sunt făcute și câteva compormisuri pentru ca prețul să fie ținut jos. Aici m-am referit la partea de imagine, unde s-a optat pentru o rezoluție maximă a imaginii de 1366 x 768 pixeli, destul de puțin pentru anul 2015 chiar dacă vorbim de un ecran de doar 80 de centimetri. De asemenea, a avut de suferit puțin și partea de sunet, unde avem un sistem audio de tip NICAM/A2 cu o putere de doar 5 W. Așadar, în cazul în care doriți ceva mai superior, vă recomandăm pe Sony 40W705C, despre care v-am vorbit mai demult.