CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

În ceea ce privește modelul de față, avem de-a face cu un televizor inteligent care face parte din gama de televizoare 3D, oferind posibilități multiple de petrecere a timpului liber, existând foarte multe opțiuni de divertisment pentru întreaga familie.

Sharp LC-49SFE7451E, căci despre el este vorba, este un televizor creat în jurul unui display a cărui diagonală de 125 de centimetri îl fac potrivit pentru un living de dimensiuni ceva mai generoase, iar acest lucru înseamnă de asemenea faptul că avem în față un model numai bun pentru cinefili, ecranul generos fiind numai bun pentru a urmări cele mai noi producții de la Hollywood.

O să începem prin a discuta în primul rând despre calitatea imaginilor livrate de Sharp LC-49SFE7451E (model înrudit cu televizorul Sharp LC-43SFE7452E). Am amintit deja mai sus despre ce diagonala este vorba, așadar nu ne mai rămâne să spunem decât că acesta poate afișa imagini la o rezoluție Full HD, așadar actualul standard în domeniu (se apropie însă din urmă standardul Ultra HD 4K, pe care tot mai multe televizoare l-au adoptat, prețurile devenind chiar foarte accesibile în ultima perioadă).

ÎȚI OFERĂ ACCES LA NOUA DIMENSIUNE A DIVERTISMENTULUI!

După cum am precizat chiar de la începutul acestui review, Sharp LC-49SFE7451E este un televizor care face parte din gama de modele cu capabilitați 3D, oferind așadar posibilitatea de a avea acces la noua dimensiune tridimensională a divertismentului. De precizat faptul că televizorul de față vine la pachet cu patru perechi de ochelari 3D, necesari pentru a te putea bucura de imagini tridimensionale. Putem spune că aici Sharp LC-49SFE7451E a reușit să se descurce destul de bine, cu toate că nu a impresionat.

Din punct de vedere al sunetului, acesta este unul destul de clar, cu toate că din punct de vedere al puterii difuzoarelor nu impresionează chiar deloc. Totuși, acest lucru se poate rezolva prin achiziționarea unui sistem de sunet extern, mai ales că prețurile sunt unele foarte mici (este foarte bun unul care nu depășește prețul de 200 lei).

În privința părții de conectivitate, am fost impresionați să aflăm că avem parte de un set complet de conectori, nelipsind din peisaj nici cele trei porturi HDMI, două intrări USB 2.0, tunerul digital și compatibilitatea CI+.