CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Ca design Sharp LC-22CFE4000E nu aduce nicio noutate, având un aspect clasic pentru un astfel de televizor, cu o ramă care înconjoară ecranul nu foarte groasă (dar, ce-i drept, nici foarte subțire) și culori închise.

Televizorul are dimensiuni de 510 x 314 x 53 mm, în cazul în care nu includem în cadrul măsurătorilor și stand-ul, iar dacă facem acest lucru atunci dimensiunile ajung la 510 x 355 x 140 mm. Acest model are o greutate de doar 4 kilograme, iar în ceea ce privește consumul energetic, acesta este unul destul de redus, și anume de doar 20 W.

Pe partea de imagine Sharp LC-22CFE4000E vine echipat cu un ecran care are o diagonală de 55 de centimetri (aici găsești televizoare cu ecrane mai mari), acesta putând afișa imagini la o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli.

Fiind un televizor din gama Full HD (asemeni lui Akira B12HU24F) avem garanția că nivelul de detalii al imaginilor va fi unul foarte bun, iar dată fiind diagonala destul de mică putem spune că imaginile redate sunt unele foarte clare și bine definite.

SHARP LC-22CFE4000E OFERĂ IMAGINI DE CALITATE!

Spre surprinderea noastră (trebuie să recunoaștem acest lucru) Sharp LC-22CFE4000E a reușit să redea imagini la o calitate decentă, chiar bună putem spune, ceea ce înseamnă că ne vom putea bucura de emisiunea preferată sau de cel mai nou film. Desigur, nu se ridică la nivelul televizorului Samsung 32J4100, îsnă la această sumă de bani oferă maximul posibil.

Noul televizor Sharp LC-22CFE4000E nu stă însă la fel de bine în ceea ce privește partea de sunet, fiind prezent un sistem audio NICAM/A2 cu difuzoare de doar 3 W, iar acest lucru, precum și absența unor tehnologii/caracteristici de sunet mai avansate se simt destul de mult în ceea ce privește rezultatul final. Totuși, ținând cont de faptul că modelul de față este mai degrabă unul de buget, precum și potrivit pentru încăperile mici, putem spune că nu reprezintă un minus chiar atât de mare.

Pe partea de conectivitate avem parte de opțiunile standard, iar aici apreciem faptul că sunt prezente două porturi HDMI (precizăm faptul că am întâlnit televizoare mai scumpe ca acesta care aveau doar un port HDMI în dotare), dar și portul USB 2.0. Acestea, alături de intrarea video composite, component, Scart (RGB), tunerul digital DVB-T/C și slotul CI+ asigură un set de conectori decent.