Sanatatea trebuie pusa pe primul loc, si vei vedea pe parcursul articolului de ce mizez pe acest scaun executive techno mesh, unul dintre putinele scaune de birou care chiar merita cumparate fara sa stai pe ganduri!

Atunci cand privesti mult la un monitor, sau stai cate 8-10 ore pe zi cu ochii in acte, gatul, coloana si de ce nu – intreg corpul, au nevoie de o pozitie relaxanta si sanatoasa.

Executive Techno Mesh sare in ajutor cu un mecanism profesional de sezut cu patru functii, suport reglabil pentru gat, suport reglabil pentru mijloc si nu in ultimul rand, inaltimea manerelor (cotierelor) se poate regla! De aceleasi dotari dispune si modelul infratit, Directorial Trend despre care va scriam intr-un alt review.

Tesatura din care este confectionat acest scaun de birou este din material antiperspirant pentru a nu se umezi, astfel camasa de pe voi nu se va mototoli la spate. Amortizorul puternic poate sustine cu usurinta si persoane cu masa corporala mai mare, ceea ce nu multe scaun de birou permit – nu uitati ca avem in fata noastra un scaun special – Techno Mesh!

Executive Techno Mesh – un scaun mobil si dinamic!
Piciorul este in forma de stea pentru a oferi un echilibru sporit, rotitele mobile sunt foarte silentioase si nu zgarie suprafetele lucioase cum ar fi parchetul, lucru pe care scaunele mai ieftine precum acesta nu il indeplinesc niciodata!

Buretele pentru sezut este foarte rezistent, durabil, nu se uzeaza asa usor ca in cazul altor scaune de birou mai ieftine, iar suportul pentru sezut este confectionat din elemente stratificate.