Scaun Confort Plus este unul care este construit din materiale de o calitate foarte buna si care ofera un suport maxim oricarei persoane care il foloseste. Scheletul este foarte rezistent si poate fi reglat pe inaltime, urmand standardul BIFMA.

Cel mai atragator lucru la acest scaun este spatarul, care este realizat dintr-o tesatura foarte rezistenta, fiind economic si antiperspirant. Desi nu este indicat sa faci asta, cu acest Scaun Confort Plus vei putea sa te bucuri intreaga zi de confort, chiar daca nu te ridici in picioare.

Scaunul Confort Plus este echipat cu mai multe accesorii impresionante, asemeni scaunului Executive Techno Mesh. Printre aceste accesorii se numara si rotile, care sunt mobile si silentioase. Un alt mare plus al rotilor este faptul ca nu zgarie parchetul, putand sa se roteasca chiar si la 360 de grade.

Este bine sa acorzi atentie fiecarui detaliu in momentul in care comanzi scaunul Confort Plus, deoarece vine nemontat si va trebui sa il montezi tu. In cutie vei gasi insa fiecare detaliu de care ai nevoie si cel putin teoretic, nu ar trebui sa fie foarte greu sa il montezi. Va trebui totusi sa detii o surubelnita si un ciocan, restul e joaca de copii.

Scaunul Confort Plus este, asadar, o solutie ideala pentru orice birou, indiferent ca este vorba despre biroul propriu zis, de la locul de munca sau de biroul de acasa.