0_350x350c_lm8p

Caracteristici generale
Aspiratorul fara sac Samsung VCC4790H33 are o putere a motorului de 2000W si o putere de aspirare de 370W. Nu uitati, indicele cel mai important in alegerea unui aspirator bun este puterea de aspirare cat mai mare, aceasta reprezentand de fapt eficienta unui asemenea produs. Insa, in acelasi timp, trebuie sa stiti ca nu este nevoie sa folositi mereu la putere maxima aspiratorul, asa ca pentru a reduce puterea pentru curatarea draperiilor sau covoarelor de exemplu, trageti clapeta pentru aer de pe furtun pana cand orificiul este deschis. Clapeta poate fi reglata dupa 3 nivele diferite si anume: minim, mediu si maxim.

Dupa cum am observat din titlu, aspiratorul VCC4790H33 este un model fara sac, iar recipientul in care se va colecta mizeria are o capacitate de 2L. Acest tip de aspiratoare sunt foarte practice, pentru ca aceasta cuva este etansa si se si curata foarte usor. Dupa ce gunoaiele acumulate au fost aruncate, aceasta se introduce sub jet de apa si se clateste bine. In plus, recipientul de praf beneficiaza de sistemul unic “Twin Chamber”, acest sistem impartind camera de praf in doua camere compartimente, iar acest lucru va permite o o curatare mai eficienta. Filtrarea de tip Hepa nu lipseste nici ea din dotarea lui Samsung VCC4790H33 ( modelul exact al filtrului fiind Hepa11 ), iar in acest fel, aerul evacuat va fi unul curat si fara alergeni.

Accesorii
O data cu achizitionarea aspiratorului fara sac Samsung VCC4790H33 veti primi de asemenea si urmatoarele accesorii: o perie destinata curatarii prafului de pe mobila, un accesoriu pentru spatii inguste ( colturi, locuri inguste, pernele canapelelor, s.a.m.d. ), o perie standard si un tub de tip telescop metalic.

Specificatii Tehnice
Aspiratorul Samsung VCC4790H33 are o greutate de 4.6Kg, acest lucru oferindu-i o usurinta in transportarea acestuia dintr-o camera in alta. Lungimea cablului de alimentare este de 6m, iar raza de actiune este de aproximativ 9m, in acest fel veti avea o libertate de miscare fara sa depindeti tot timpul de prize, mai mult, acesta va putea fi strans foarte usor prin intermediul derulatorului automat de cablu.