Combina frigorifica Samsung RB29FSRNDSA poate fi catalogata drept o optiune de luat in considerare pentru a schimba vechiul model ajuns deja la un grad de uzura crescut sau pentru a dota o bucatarie noua. Acest model este, fara doar si poate, o solutie pentru uz casnic, dimensiunile sale medii dar si capacitatea recomandandu-l ca fiind un frigider de dimensiuni ceva mai mari care poseda un congelator in partea de jos proiectat intr-o maniera extrem de inteligenta.
Utilizarea spatiului din zona congelatorului se face cu usurinta datorita formatului proiectat de inginerii Samsung. Samsung RB29FSRNDSA dispune de un raft cu sistem de glisare facila dar si de un compartiment cu deschidere ampla prin intermediul careia depozitarea se face mult mai usor. De asemenea, au fost proiectate o serie de functii noi prin intermediul carora utilizarea sa se faca mult mai usor, pentru o perioada de timp cat mai lunga. Oferit cu o garantie de numai putin de 10 ani, acest model de combina frigorifica dispune de cel mai modern compresor cu inversor de tip digital, un adevarat ambasador al limitarii consumului de energie si al fiabilitatii.

DEPOZITARE USOARA IN ZONA FRIGIDERULUI

Atunci cand cautati o combina frigorifica suntem mai mult decat convinsi ca aveti asteptari foarte mari de la zona frigiderului. In cazul lui Samsung RB29FSRNDSA, frigiderul a fost organizat astfel incat sa va ajute sa ajungeti in timp util la principalele produse de natura alimentara pe care obisnuiti sa le consumati. Aveti un frigider mult prea incarcat in majoritatea timpului? Nu ar trebui sa va faceti griji in privinta preluarii alimentelor depozitate in zona din spate, acum aveti la indemana acelasi sistem de glisare cu ajutorul carora veti putea scoate toate alimentele depozitate chiar in fata voastra. Conceput atent si desenat pe niste balamale glisante fiabile, raftul glisant faciliteaza accesul catre orice zona a etajului si va permite sa preluati alimentele depozitate anevoios.

INOVATII SAMSUNG PENTRU O DEPOZITARE A ALIMENTELOR ATENT STRUCTURATA

Revenim asupra congelatorului si amintim cateva caracteristici ale acelui compartiment de care cei de la Samsung sunt extrem de mandri si ni-l prezinta la adevaratele sale capacitati. Deschiderea este atat de ampla incat nici nu are sens sa il comparam cu compartimentele conventionale pe care un congelator le poseda.

In atare conditii, compartimentul ajuta foarte mult la scoaterea si depozitarea alimentelor ceva mai voluminoase. Aveti de depozitat carne, inghetata sau bauturi intr-o cantitate mai mare? Nimic mai simplu, aplicati pentru extinderea compartimentului la exterior si aveti la indemana o solutie prin intermediul careia vizibilitatea si potentialul de depozitare se mareste substantial.

raft glisantIn ceea ce priveste usa, desi discutam despre o combina frigorifica de dimensiuni medii, inginerii de la Samsung s-au autodepasit si ne pun la dispozitie o varianta de mare capacitate in vederea depozitarii bauturilor. Consumati mult lichide si doriti sa le pastrati tot timpul la rece? Noua combina frigorifica Samsung RB29FSRNDSA dispune de spatii de depozitare pe usa care va permit plasarea sticlelor si a cutiilor de lapte, suc sau apa fara niciun fel de problema, totul in cantitati industriale.

Iluminarea de tip LED nu era un must insa cei de la Samsung par a se gandi la momentele din zorii zilei in care vizibilitatea umana nu este la cei mai buni parametri. In plus, becul LED din zona superioara a frigiderului nu doar ca imbunatateste calitatea luminii ci aduce si un consum de energie mai scazut, arhitectura acestor becuri fiind cunoscuta din punct de vedere al randamentului.