CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Samsung LT28E310EW vine cu toate funcțiile de bază, pe care ne așteptăm să le întâlnim la toate timpurile de televizoare de pe piață la momentul actual

Noul televizor al companiei cu sediul în Coreea de Sud este creat în jurul unui ecran a cărui diagonală este de 68 de centimetri, iar aspectul imaginii este cel standard, și anume de 16:9. În ceea ce privește luminozitatea, aceasta are valori de 300 cd/mp, așadar stă destul de bine.

Pe lângă tehnologiile de bază pe care le regăsim în cazul televizoarelor celor de la Samsung, modelul Samsung LT28E310EW vine și cu modul Sport încorporat, care îți va permite să te poți bucura de sportul preferat exact așa cum trebuie, la cea mai bună calitate a imaginii și a sunetului.

De precizat că acest mod este în special creat pentru cei pasionați de sportul rege, fotbalul. De ce spunem acest lucru? Deoarece poți fi atent la fiecare lovitură liberă și la fiecare fază mai importantă prin împărțirea ecranului în 9 secțiuni și permițându-ți să selectezi exact secțiunea de care ești interesat, mărind-o pe întreg ecranul (la fel ca în cazul lui Samsung LT32E310EW).

ESTE TELEVIZORUL PERFECT PENTRU MULTITASKING!

Samsung LT28E310EW poate juca de asemenea rolul unui monitor, fiind de asemenea posibilă utilizarea în același timp a acestor două funcții, ceea ce face din modelul de față televizorul perfect pentru cei care obișnuiesc să facă multitasking. Timpul de răspuns al monitorului/televizorului este de asemenea unul excelent.

În ceea ce privește unghiurile de vizualizare, acestea sunt unele destul de largi, nu doar pe orizontală, ci și pe verticală, iar acest lucru îți permite să te poți bucura de filmul sau serialul preferat alături de un prieten, atât tu, cât și prietenul tău având parte de aceeași calitate a imaginii, indiferent de care va fi unghiul din care privim.

Fiind vorba de un televizor Samsung, avem de asemenea prezentă și funcționalitatea ConnectShare, ceea ce înseamnă că vei putea rula fișierele stocare direct de pe un stick USB sau hard disk extern. Întreaga ta colecție de filme este acum la o singură apăsare de buton distanță!