CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Televizorul a fost creat în jurul unui ecran cu o diagonală mai mult decât generoasă, de 138 de centimetri, iar pentru ca acesta să afișeze imagini foarte clare, sud-coreenii au optat pentru o rezoluție Ultra HD 4K, de 3840 x 2160 pixeli.

Design-ul televizorului este unul foarte reușit, fiind combinate două tonuri de culoare, și anume gri și negru, astfel încât efectul creat să fie unul foarte elegant.

Avem de asemenea parte și de același procesor puternic de tip quad-core cu care aceștia ne-au obișnuit, acesta oferind performanțe superioare, astfel încat să nu avem parte de timpi de așteptare ori acel lag total neproductiv și enervant. Acest procesor cu patru nuclee permite de asemenea și trecerea foarte rapidă de la un conținut la altul, totul realizându-se instant.

Cei de la Samsung ne-au demonstrat prin Samsung 55JU7000 faptul că ei pun foarte mult accent pe experiența de vizionare a utilizatorului, precum și că ascultă de cerințele fanilor, aceștia îmbunătățind semnificativ sistemul de operare utilizat față de ceea ce am întâlnit în anii precedenți.

FUNCȚII INTELIGENTE PENTRU UN TELEVIZOR INTELIGENT

Samsung 55JU7000 este un Smart TV 3D capabil să se conecteze la internet și să ne ofere accesul la întreg conșinutul multimedia disponibil online, iar aici scot în evidență în special capabilitățile sale de a reda videoclipurile de pe YouTube și de acces la cele mai noi filme și seriale (prin serviciile de streaming).

În plus, fiind un televizor 3D, la fel ca și multe alte modele recent lansate, ne permite accesul la noua dimensiune a divertismentului, și anume cea tridimensională. O să ai parte de cele mai reale experiențe, deoarece acesta se descurcă foarte bine pe partea de 3D, în special datorită ecranului foarte mare și mai ales a rezoluției UHD 4K.

Pe partea de conectivitate Samsung 55JU7000 vine cu toți conectorii de care avem nevoie, iar aici este de remarcat faptul că vine cu nici mai mult nici mai puțin de patru porturi HDMI, așadar mai mult decât suficiente pentru un utilizator obișnuit. Mai găsim în plus și un minijack pentru căști, două porturi USB 2.0, intrări video composite, component și o ieșire audio digitală (optică).

În ceea ce privește partea audio, deși se putea mai mult de atât sistemul pentru care s-a optat a fost unul care s-a descurcat foarte bine, oferind sunete puternice și clare.

Pentru ca acest lucru să fie posibil, Samsung 55JU7000 vine cu următoarele tehnologii în dotare: Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, 3D Sound, HD Audio, Wallmount Sound Mode, Multiroom Link, TV SoundConnect și BT Headset Support.