CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Samsung 48J5200 este așadar un televizor LED de calitate, acesta venind cu un ecran cu diagonala de 121 de centimetri, care poate afișa imagini la o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, deci Full HD, ceea ce înseamnă că te vei putea bucura de noul standard al divertismentului direct la tine acasă.

Având dimensiuni de 1098.7 x 659.5 x 187.5 mm (în cazul măsurătorilor am inclus și stand-ul în ecuație) Samsung 48J5200 este un televizor potrivit pentru o sufragerie de dimenisuni mai mari, în cazul dormitorului fiind de preferat mai degrabă un model ceva mai mic (ca de exemplu Samsung 32J4510).

Cel mai nou televizor al companiei sud-coreene reușește să îmbine unele dintre cele mai apreciate tehnologii pe partea de imagine (dar și pe partea de sunet, despre acesta urmând a vorbi mai spre finalul acestui review). Aici ne referim în special la HyperReal Engine, Mega Contrast, Wide Color Enhancer (Plus), Film Mode și Natural Mode Support, despre care cu siguranță ai auzit, mai ales dacă ai urmărit site-ul și părerile noastre.

PRIMEȘTI UN PACHET MULTIMEDIA COMPLET!

Fiind un televizor inteligent (Smart TV), Samsung 48J5200 reușește să îți ofere acces ușor și rapid la o întreagă lume a divertismentului de calitate. O să ai practic la dispoziție o mulțime de posibilități pentru petrecerea într-un mod cât mai plăcut a timpului tău liber, iar aici ne referim în special la faptul că vei avea întotdeauna acces la cele mai noi filme și seriale apărute pe piață, prin intermediul serviciilor de streaming (gratuite sau cu plată).

Așa cum am promis mai sus, o să vă vorbim puțin și despre partea de sunet, capitol la care avem doar păreri pozitive, televizorul Samsung 48J5200 fiind unul capabil să livreze sunete de calitate, clare și puternice, astfel încât să nu simți nevoia sau necesitatea de a achiziționa un sistem audio separat (desigur, dacă vrei să ai parte de ceva mai mult, atunci acesta este un „must have” indiferent despre ce televizor vorbim).

În cazul modelului de față, pe partea de sunet întâlnim deja cunoscutul sistem audio de tip Down Firing + Base Reflex, acesta fiind cel pe care l-am întâlnit în cazul multor altor televizoare (în special Samsung). În ceea ce privește tehnologiile, dăm peste cele marca Dolby, și anume DTS Studio Sound și DTS Premium sound.