CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Samsung 40JU6500 este un televizor Ultra HD 4K al cărui ecran curbat arată de milioane, fiind destul de evident faptul că este un model lansat foarte recent pe piața din România, care vine cu o calitate înaltă.

Primul lucru pe care îl vei observa la acest televizor este aspectul său exterior, iar ceea ce îl scoate în evidență este ecranul său curbat care îi oferă eleganță și un look modern, care mai mult ca sigur te va impresiona.

Rama care înconjoară ecranul este una destul de subțire, iar acest lucru adaugă un plus de atractivitate design-ului acestuia, iar stand-ul în formă de T se integrează perfect în peisaj.

Noul Samsung 40JU6500 este motorizat de un procesor quad-core suficient de puternic pentru a oferi o experiență de utilizare fluidă, iar noua interfață care are la bază platforma open-source Tizen este una care face toți banii, apropiindu-se destul de mult de experiența oferită de platforma webOS a televizoarelor LG (precum este modelul 50LF652V).

Un singur minus are Samsung 40JU6500, iar aici este vorba de dimensiunile sale reduse. Ecranul care are diagonala de doar 101 centimetri nu este unul de care să poată profita la maxim rezoluția Ultra HD 4K de 3840 x 2160 pixeli, aici fiind nevoie de un minim de 120 cm.

FUNCȚII SMART CARE ÎNTREGESC EXPERIENȚA DE UTILIZARE

Samsung 40JU6500 este un televizor inteligent care vine cu Wi-Fi integrat, astfel încăt accesul la internet să se facă într-un mod extrem de rapid și simplu, fără a ne mai încurca cu cabluri și alte accesorii în plus.

Tot pe partea de conectivitate a modelului sud-coreenilor de la Samsung mai găsim și patru porturi HDMI, trei intrări USB 2.0, o intrare component, un minijack pentru căști și o ieșire audio digitală. Avem de asemenea prezent și un tuner digital DVB-T, DVB-C, precum și slotul CI+ care vine în completarea acestuia, astfel încât să te poți bucura de televiziunea digitală fără a avea nevoie de un decodor extern.

Samsung 40JU6500 dispune și de un sistem audio care se descurcă mai mult decât onorabil, acesta fiind unul tip 2CH (Down Firing + Base Reflex), cu o putere de 20 W și cu următoarele tehnologii prezente: Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, HD Audio , Wallmount Sound Mode , Multiroom Link, TV SoundConnect și BT Headset Support. Așadar vorbim de dotări asemănătoare cu cele prezente pe fratele său mai mare, și anume Samsung 55JU6500.

În dotarea televizorului se află și un player multimedia integrat care este capabil să redea un număr impresionant de tipuri de fișiere (printre care și .mkv) astfel încât să poți reda întreg conținutul tău multimedia care este stocat pe o memorie internă ori un hard disk extern. Așadar nu mai avem nevoie de accesorii suplimentare pentru a putea face acest lucru.