Daca iti doresti sa dormi perfect, pe o saltea care sa iti poata sustine cat se poate de bine spatele si punctele de presiune ale corpului, cum ar fi gatul, umerii si soldul, atunci poti sa incerci salteaua Ted Solo Anatomic.

Fara sa aiba un pret mare, aceasta saltea este realizata in asa fel incat sa poata oferi confort maxim fiecarei persoane care o foloseste.

Este structurata pe arcuri, insa spre deosebire de saltelele clasice, fiecare arc este impachetat individual. Practic, datorita acestui lucru fiecare punct de presiune va fi ameliorat.

Cu o inaltime de 19 centimetri si o circulatie foarte buna a aerului, salteaua Ted Solo Anatomic permite o greutate de pana la 90 de kg pe persoana.

Fermitatea sa este de 3 din 5, ceea ce este perfect pentru aproape orice om.

Principalul material care compune salteaua Ted Solo Anatomic este arcul individual de tip Pocket Spuma poliuretanica. Salteaua nu este alergica si are o calitate superioara. Este ideala pentru cei carora le place sa leneveasca in pat si sa se uite la televizor, fiind si foarte rezistenta si durabila in timp.

Cum ingrijesti salteaua Ted Solo Anatomic?
Daca vrei sa te bucuri cat mai mult timp de aceasta saltea este bine sa o utilizezi pe o rama de lemn, in asa fel incat aerul sa circule foarte bine pe sub ea. De asemenea, poate fi folosita pe o somiera tapitata.

Este indicat sa folosesti salteaua Ted Solo Anatomic intr-un spatiu inchis, cu o umiditate si o temperatura normala, in asa fel incat sa nu se deterioreze in timp.

 

Este recomandata aerisirea frecventa a incaperii si curatarea saltelei cu produse speciale pentru ea. Nu este recomandata curatarea umeda, insa curatarea cu aspiratorul este cat se poate de indicata.

Daca vrei sa prelungesti durata de viata a acestei saltele, este bine sa achizitionezi si o protectie pentru ea. Astfel, te poti bucura de aceasta pana la 10 ani, fara niciun fel de problema. Aceste sfaturi sunt aplicabile si altor saltele, precum Ted Solo Memory.