Robot de bucatarie Philips Avance Collection HR7958/00

DESIGN SI DIMENSIUNI

Despre designul Philips Avance Collection HR7958/00 nu ar fi foarte multe de spus. Acesta se va schimba mult in functie de accesoriile folosite.
Desi nu foarte mic in dimensiuni, avantajul robotului Philips Avance Collection este ca odata montat pe blatul bucatariei va ”elimina” multe din celelalte electrocasnice prezente preluand functiile acestora.
Culoarea predominanta a aparatului este albul, avand pe alocuri insertii de inox.

ACCESORII

Accesoriile sunt poate cel mai important capitol al aparatului. Acestea sunt storcator de citrice, masina de tocat carne, disc pentru feliere, disc radere, disc granulare, accesoriu de framantat, carlig pentru aluat, tel, vas blender si bol.
Accesorii Philips Avance Collection HR7958/00Spirala metalica pentru aluat, telul si paleta se fixeaza usor si sigur prin infiletare.
Bolul din dotare are maner metalic ergonomic si este usor de folosit datorita capacului antistropire de care dispune. Acesta va impiedica improscarea in timpul utilizarii.
Multitudinea de accesorii creste enorm aria de ”lucru” a aparatului permitandu-ti sa faci operatiuni din cele mai diverse.

SPECIFICATII TEHNICE

Philips Avance Collection HR7958/00 are o putere de 900 W reglabila in 7 trepte de viteza ce iti va oferi control total.
Capacitatea bolului din dotare este de 4 litri, suficienta chiar si atunci cand se doreste framantarea unei cantitati mai mari de aluat spre exemplu. Maximul de aluat ajunge la aproximativ 1300 gr.
Capacitatea vasului pentru blender ajunge la 1.25 litri, fiind in media majoritatii blenderelor de pe piata.
Toate componentele si accesoriile aparatului sunt compatibile cu masina de spalat vase, astfel nu va trebui sa pierzi timp si energie curatandu-le manual.

FUNCTII SI SARCINI

Philips Avance Collection HR7958/00 este capabil sa duca la bun sfarsit operatiunile unui blender, masina de tocat, rasnita si chiar mai mult de atat!
Vasul pentru blender are la baza tehnologii ultra moderne Philips, fiind de prima clasa! Cu lama de 4 stele, acesta amesteca, paseaza si sparge gheata rapid si eficient.
Mixajul cu Philips Avance Collection este planetar. Acest lucru permite diverselor ustensile momentate sa ajunga in toate colturile bolului, miscarile executate fiind dintre cele mai diverse.
O alta caracteristica foarte practica este libertatea bratului. Acesta poate fi ridicat usor pentru a oferi acces complet la bol. Inchiderea se face deasemenea foarte simplu printr-o simpla apasare cu mana.
Robotul de bucatarie Philips HR7958/00 dispune de functie Pulse si viteza reglabila in 7 trepte oferind astfel control total pentru prepararea oricarei retete.