Placa de indreptat parul BaByliss I-Pro ST395E

Aceasta este o placa profesionala usor de utilizat, eficienta si delicata cu parul tau, capabila sa-ti ofere cele mai bune rezultate in doar cateva minute.

Cateva intrebari pe care le aud frecvent si la care imi doresc sa iti raspunde, pentru ca tu sa fii lamurita din toate punctele de vedere:

1. Care este temperatura maxima la care poate ajunge? Poate fi reglata?

Aparatul de coafat este prevazut cu display digital si panou de comanda (2 butoane laterale), prin intermediul caruia vei putea seta temperatura dorita in functie de tipul de par pe care il ai. Are 5 setari pentru temperatura si poate ajunge la maxim 230 de grade Celsius.

2. Cel fel de invelis are si cat de important este acesta pentru parul meu?

BaByliss se poate lauda cu invelis confectionat din doua materiale: ceramica si titan. Invelisul ceramic al acesteia permite o alunecare de 3 ori mai buna decat in cazul placilor conventionale, lasand parul moale si puternic, iar cel din titan este optimizat tehnologic pentru a-ti oferi o tndreptare cat mai rapida. Deci da, este foarte important!

3. Care este temperatura potrivita astfel incat sa nu-mi ard parul?

Nu exista o temperatura standard, de aceea aparatul de coafat dispune de panou de comanda, pentru ca tu sa o poti seta pe cea potrivita in functie de tipul de par pe care il ai. In general, persoanele cu parul aspru, greu de coafat, au nevoie de o temperatura ridicata pentru a reusi sa si-l indrepte, in timp ce doamnele si domnisoarele cu par normal, isi pot intinde parul chiar si la o temperatura scazuta.

4. Are functie ionica? Daca da, care este rolul acesteia?

Aproape toate placile moderne au astazi si o astfel de functie, indisepensabila din punctul meu de vedere. Rolul sau este de a elimina electricitatea statica.

5. Pot sa-mi intind parul atunci cand este ud?

Nu! Recomandarea mea este sa ti-l usuci inainte de a-l intinde, deoarece atunci cand este ud, acesta poate fi deshidratat mult mai repede si astfel isi va pierde din stralucire. Nu uita nici de protectia termica!

Asadar, daca iti placa noua placa de indreptat parul BaByliss I-Pro ST395E si vrei sa ti-o achizitionezi, vreau sa stii ca ti-o recomand cu cea mai mare incredere! Este usor de utilizat, foarte frumoasa si ajunge sa se incalzeasca extrem de rapid, oferindu-ti astfel posibilitatea de a avea ori de cate ori vei dori o schimbare, un nou look modern realizat de tine, acasa!