FC8658_01-IMS-ro_RO

Un aspirator de calitate trebuie sa respecte anumite criterii de baza, care daca nu sunt indeplinite in totalitate inseamna ca nu aveti in fata un produs care sa-si merite investitia. O putere de aspirare cat mai mare, un grad de filtrare cat mai bun, sac sau recipient de praf, un nivel de zgomot cat mai mic, accesorii cat mai multe si mai variante, acestea sunt doar cateva dintre aspectele de care trebuie sa avem grija atunci cand ne hotaram sa achizitionam un aspirator.

 

Caracteristici generale
Puterea motorului aspiratorului cu sac Philips Performer Active FC8658/01 este de 2100W ii va da o putere de absorbtie de 425W, putere mai mult decat decenta, prin aceasta caracteristica reusind sa se situeze in topul aspiratoarelor de uz casnic.

Capacitatea de colectare a sacilor sintetici de praf este de 4l, acestia fiind special conceputi pentru a optimiza fluxul de aer si oferind utilizatorului o experienta placuta. Aceasta optimizare a fluxului de aer despre care tocmai am vorbit se face prin intermediul unei tehnologii inovatoare ce poarta numele de “AirflowMax”, aceasta permite desfacerea uniforma a sacului de praf, pentru a va putea permite ca dumneavoastra sa beneficiati de o putere de aspirare cat mai mare, chiar daca sacul este, de exemplu, aproape plin. Gradul de umplere nu va influenta niciodata puterea de aspirare. Filtrul de evacuare este de tip Hepa10 si impreuna cu tehnologia “AirSeal” vor capta si retine pana si cele mai mici particule iritante de praf lasand in urma un aer cat mai curat si sanatos.

Greutatea aspiratorului cu sac Philips Performer Active FC8658/01 este de numai 5.2kg, iar dimensiunile de 447mm x 304mm x 234mm il fac sa fie destul de usor de transportat dintr-o camera in alta. Lungimea cablului de alimentare este de 6m, oferindu-va o libertate de miscare mai mult decat decenta. Nivelul de zgomot, insa, nu pot spune ca este unul tocmai redus- 80dB, acum va depinde de dumneavoastra daca acest ultim aspect va va afecta in momentul alegerii aspiratorului dorit.