CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Philips 49PUH4900/88 este fix genul acela de televizor care se potrivește perfect pentru cei care pun accent foarte mult pe calitatea imaginilor redate, modelul de față venind cu o diagonală a ecranului de 124 de centimetri, precum și cu tehnologii menite să ofere cele mai bune experiențe cinematografice.

În cazul acestuia, unul dintre cele mai importante aspecte este faptul că Philips 49PUH4900/88 este un televizor 4K Ultra HD (la fel ca și modelul LG 55UF6807) ceea ce înseamnă că imaginile vor fi extrem de detaliate, cu un excelent nivel al contrastului și culori dintre cele mai reale.

De altfel, acesta este și lucrul care ne place cel mai mult la Philips 49PUH4900/88, și anume faptul că livrează o paletă extrem de largă de culori, realiste, neamplificate artificial, iar imaginile în mișcare sunt foarte line și clare, grație tehnologiei Natural Motion dezvoltată de către cei de la Philips.

O altă tehnologie care are rolul de a aduce îmbunătățiri semnificative calității finale a imaginii este și Micro Diming Pro, aceasta jucând un rol important în ceea ce privește oferirea unui nivel al contrastului incredibil. Practic televizorul va ști să facă singur setările necesare, în funcție de care sunt scenele rulate pe ecran, grație capabilității acestuia de a analiza nu mai puțin de 6400 de secțiune diferite.

PHILIPS 49PUH4900/88 POATE CONVERTI ORICE CONȚINUT LA REZOLUȚIE ULTRA HD!

Noul televizor Philips 49PUH4900/88 face o treabă excelentă și în ceea ce privește convertirea surselor non-UHD la această rezoluție, astfel încât să ne putem bucura de o calitate ridicată a imaginii. Desigur, acest proces de conversie se descurcă ireproșabil, dar nu putem avea foarte multe pretenții ținând cont că dacă sursa nu este una nativă 4K rezultatele nu se vor ridica la nivelul celor native.

O altă tehnologie de succes, mai ales atunci când vorbim de televizoarele celor de la Philips, este Pixel Plus Ultra HD, aceasta având rolul de optimiza calitatea imaginii astfel încât să furnizeze scene realiste, vii și pline de culoare, extrem de clare și cu o excelentă reprezentare a negrului.

Opțiunile de conectivitate puse la dispoziție sunt unele diverse, fiind prezente printre multe altele și un tuner digital DVB-T/C, un slot CI+, trei porturi HDMI și doua porturi USB 2.0.