CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Philips 40PUH6400/88 vine cu un design foarte reușit, oferind încăperii un plus de personalitate și eleganță, iar rama care înconjoară ecranul este una foarte subțire, aceasta contribuind și ea la acest look modern pe care îl are televizorul.

Ecranul care are diagonala de 102 centimetri oferă o luminozitate de 300 cd/mp, iar aici întâlnim mai multe tehnologii care joacă un rol important în oferirea unor performante vizuale foarte bune. Cele care merită a fi precizate sunt următoarele: Pixel Plus Ultra HD, Perfect Motion Rate 700 și Micro Dimming Pro.

Perfect Motion Rate 700 este cel care se ocupă de oferirea celor mai bune experiențe când vine vorba de filmele de acțiune, imaginile fiind, în cadrul scenelor cu mișcări rapide, unele foarte clare, neafectate nici măcar puțin de acel efect enervant de blur.

De cealaltă parte avem Micro Dimming Pro, care analizează imaginea în 6400 de puncte diferite, astfel încât să ai parte de cel mai bun nivel al contrastului, lucru care de asemenea este responsabil de acele imagini excepțional redate. În funcție de ceea ce se petrece pe ecran, softul special analizează acele zone și ajustează în funcție de nevoi contrastul, astfel încât să avem parte de un negru cât mai profund.

SISTEMUL DE OPERARE ANDROID FACE TOȚI BANII!

De fiecare dată am apreciat la un televizor Smart sistemul de operare bine optimizat și capabil să fie intuitiv și lipsit de lag. Acesta este și cazul lui Philips 40PUH6400/88, care are la bază sistemul de operare Android (la fel ca și modelul Philips 40PFH6510/88), lucru care îți va permite să te poți bucura de un catalog bogat de jocuri de calitate, precum și cu cele mai apreciate aplicații.

Performanțele sistemului de operare se datorează și procesorului dual-core care motorizează televizorul Philips 40PUH6400/88, acesta având o putere de procesare de 1 miliard de pixeli pe secundă, astfel încât tu să te bucuri de imagini clare și fluente, precum și de o navigare pe internet și utilizare a aplicațiilor/jocurilor lipsită de lag.

Philips 40PUH6400/88 stă la fel de bine și în ceea ce privește experiența acustică livrată, iar aici avem parte de un sistem audio stereo, care are o putere totală de 20 W și care este ajutat de tehnologiile/caracteristicile superioare de sunet Incredible Surround, Clear Sound, Dynamic Bass Enhancement și Smart Sound.