Perie rotativa cu aer cald – BaByliss BeLiss 2736E

Este perfecta pentru a-ti usca si aranja parul dupa ce te speli. Are 2 setari de temperatura, functie ionica, reduce electrizarea parului si il netezeste pentru a fi usor de gestionat, stralucitor si matasos. Aceasta este i perie rotativa cu putere mare de 1000 W, ceea ce inseamna ca poate fi folosita pe post de foehn sau ca si aparat de styling. Nu va mai fi nevoia sa mergi la coafor pentru a-ti aranja parul, deoarece o coafura simpla va putea fi realizata chiar si de tine acasa, in doar cateva minute petrecute in fata oglinzii!

Fata de cea pe care eu am eu, aceasta este “intuitiva”, adica simte miscarile mainii si, odata apasat butonul de rotatie, stie singura in ce parte trebuie sa se invarta – pe interior sau pe exterior. Si tot pentru ca are “intuitie” buna, in cazul in care parul este bine descurcat, ea se opreste din rotatie automat, ca sa nu se incurce si mai tare in parul tau. Are chiar si treapta de aer rece si 4 accesorii incluse: cap rotativ ceramic 50 milimetri cu peri naturali, cap finisare cu diametrul de 20 milimetri cu peri naturali, cap pentru intins parul cu dinti ceramici si cap cu duza ingusta.

Este perfecta pentru a-ti ondula parul, iar daca optezi sa-l dai si cu fixativ sau spuma, coafura realizata va tine chiar si o saptamana, fara a fi nevoie sa-i mai faci absolut nimic! Peria rotativa BaByliss BeLiss 2736E este de culoare violet, are design ergonomic – poate fi tinuta in mana cu usurinta si vine insotita de borseta speciala pentru depozitare. Asadar, fetelor, daca vreti sa va achizitionati acest aparat minunat pentru voi sau pentru a-l face cadou unei persoane dragi, vi-l recomand cu toata increderea si va asigur ca o sa fiti super incantate de noua “jucarioara”!