CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Trebuie totuși să recunoaștem faptul că deși excelează la toate capitolele, sunt destul de puțini cei care se vor putea bucura de acesta, prețul la care este comercializat fiind unul foarte ridicat, greu accesibil pentru mulți dintre noi. Așadar, dacă vrei ceva mai ieftin nu îți rămâne decât să consulți întreaga noastră ofertă de televizoare ieftine și garantat vei găsi ceva bun.

Primim un televizor care are o diagonală uriașă, de 139 de centimetri, precum și care oferă o rezoluție a imaginilor de patru ori mai mare decât în cazul unui televizor Full HD normal.

Este vorba mai exact de o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, fiind un televizor 4K Ultra HD (la fel ca și modelul Panasonic TX-48CX400E), imaginile redate de acesta reușind să te surpindă prin nivelul de detalii și culorile absolut perfecte. Realismul este unul greu de egalat de către alte televizoare aflate pe piață în momentul de față.

Culorile perfecte sunt rezultatul utilizării tehnologiei Wide Colour Phosphor, care oferă lui Panasonic TX-55CX700E posibilitatea de a reproduce o gamă largă de culori, astfel încât să îndeplinească peste 90% din standardele DCI.

NUMEROASE TEHNOLOGII AJUTĂ LA OFERIREA UNEI EXPERIENȚE PERFECTE!

Găsim de asemenea prezentă și tehnologia Local Dimming, noul televizor Panasonic TX-55CX700E reușind să aducă astfel îmbunătățiri semnificative nuanțelor de negru, ceea ce înseamnă că vom putea vedea pe ecran nuanțe mult mai naturale și mai reale. Un alt televizor care se bucură de prezența acestei tehnologii este și Samsung 48JU7000.

Panasonic TX-55CX700E este printre multe altele și un televizor inteligent, iar la fel ca toate celelalte Smart TV-uri oferă acces la internet, așadar posibilitatea de a intra pe site-urile noastre preferate, de a accesa serviciile de streaming sau rețelel de socializare, iar exemplele pot continua.

Nu lipsesc din peisaj nici capabilitățile lui Panasonic TX-55CX700E de a-ți permite să de bucuri de filmele și emisiunile TV preferate ca și cum ai fi acolo, făcând parte din acțiune, lucru datorat faptului că avem în față un televizor 3D extrem de capabil, pe care îl recomandăm amatorilor de senzații tari.