CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Un prim avantaj pe care îl ai în momentul în care te hotărăști să cumperi televizorul Panasonic TX-50CX700E este dat de garanția extinsă pe care o primești la acesta, fiind vorba de nu mai puțin de 5 ani.

Un alt element definitoriu pentru gama 50CX700E (din care face parte și modelul TX-55CX700E de la Panasonic) este design-ul extrem de elegant al acestora, fiind alegerea ideală pentru aceia dintre voi care pun preț foarte mult pe acest lucru .

Ceea ce mai trebuie scos în evidență este și faptul că avem în față un televizor Smart, la baza căruia se află un sistem de operare bazat pe Firefox OS, care îți va oferi un acces ușor la întreg conținutul multimedia existent online.

Având la bază Firefox OS, Panasonic TX-50CX700E vine cu interfața my Home Screen 2.0, care oferă un meniu cât se poate de intuitiv și de bine optimizat, astfel încât să te poți bucura de o experiență de utilizare plăcută și rapidă, lipsită complet de timpi de așteptare (după cum se întâmplă în cazul televizorului Philips 40PFH5300/88).

AI PARTE DE IMAGINI BOGATE ÎN DETALII ȘI CULORI!

Panasonic TX-50CX700E dispune de un ecran cu diagonala de 126 de centimetri care este capabil să îți ofere unele dintre cele mai clare imagini, bogate în detalii și culori, lucru care se datorează rezoluției Ultra HD 4K pe care o poate reda acesta, la care se adaugă numeroasele tehnologii cu care vine echipat.

Panasonic TX-50CX700E este de asemenea și un televizor 3D, așadar cu capabilitatea de a reda conținut 3D sau, dacă nu dispui de o astfel de sursă nativă, să facă conversia din 2D în 3D, astfel încât tu să te poți bucura tot timpul de noua dimensiune a divertismentului.

Pe partea de conectori, Panasonic TX-50CX700E îți pune la dispoziție un set complet, din care fac parte trei porturi HDMI și trei porturi USB 2.0, intrări video composite, component și Scart (RGB) și un slot CI+, alături de un tuner digital pentru acces ușor la televiziunea digitală.