CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Panasonic TX-50CS630E vine cu un ecran care beneficiază de tehnologia Super Bright Panel, ceea ce înseamnă că o să avem parte de o luminozitate îmbunătățită cu mult față de alte televizoare existente pe piața din România.

Sistemul de iluminare de fundal este unul foarte eficient, iar ecranul este unul care are diagonala de 126 de centimetri, acesta, în combinație cu capabilitatea sa de a reda imagini la o rezoluție Full HD reprezentând garanția unor experiențe cinematografice de neuitat.

Avem parte de unghiuri de vizibilitatea foarte mari, astfel încât serile petrecute în familie sau alături de familia ta urmârind cele mai nopi filme să fie unele extrem de reușite, calitatea imaginilor fiind aceeași indiferent din ce unghi am privi.

Sistemul audio nu a fost lăsat nici el la o parte, acesta fiind unul destul de performant astfel încât să poată livra sunete puternice și clare, lucru care se datorează nu doar difuzoarelor de 10 W aflate în dotarea acestuia, ci și tehnologiei Dolby Digital Plus care vine în ajutor pentru a oferi o experiență acustică îmbunătățită.

ACUM TE POȚI BUCURA DE FILMELE FAVORITE EXACT AȘA CUM TREBUIE!

Trebuie să recunoaștem faptul că am fost plăcut surprinși să vedem cât de bine a reușit să se descurce televizorul Panasonic TX-50CS630E atunci când a venit vorba de redarea unor filme Full HD, calitatea acestora fiind una mai mult decât excelentă. Am observa faptul că sunt redate culorile extrem de exact, cu un constrast bun și o profunzime foarte bună a negrului.

Să nu uităm faptul că este un Smart TV, așadar avem acces la internet și putem naviga pe site-urile noastre preferate prin intermediul browser-ului web integrat, dar și pe rețelele de socializare sau diferitele servicii de streaming existente.

Noul televizor Panasonic TX-50CS630E dispune de tehnologia TV Anywhere care permite utilizarea unui smartphone sau a unei tablete pentru a viziona și înregistra canalele preferate atunci când nu suntem în fața acestui sau acasă. Putem seta așadar înregistrarea emisiunii noastre preferate, de la distanță, astfel încât atunci când noi vom ajunge acasă să o putem urmări ca și cum nu am fi ratat-o.

Un alt plus la Panasonic TX-50CS630E este faptul că beneficiază de tehnologia 3DTV, care îți va permite să vizionezi toate filmele și serialele tale preferate, precum și emisiunile la noua dimensiune tridimensională, astfel încât să ai parte de niște experiențe mai reale ca niciodată.