Daca ai un spatiu destul de mare, pe care il vrei curat si frumos, atunci poti achizitiona cu incredere aceasta motocoasa puternica, eficienta si ergonomica.

Motorul ei este foarte silentios si mai ales foarte eficient, reusind sa aiba o autonomie uriasa, chiar daca rezervorul sau este de doar 0.55 litri de benzina.

Spre deosebire de alte motocoase, HONDA UMK 425 este foarte usoara si poate sa fie purtata peste tot intr-o singura mana. Practic, are doar 5.2 kg si poate fi folosita cu incredere chiar si de catre un copil, deoarece este o motocoasa cat se poate de sigura.

Printre lucrurile care impresioneaza la HONDA UMK 425 este si faptul ca odata ce ai comandat-o, vei primi si o pereche de ochelari de protectie, precum si mai multe variante de lame.

Datorita manerului de tip Soft Grip, vibratiile vor fi transmise cu pana la 30 % mai putin, asadar te vei bucura din plin de eficienta acestei motocoase.

Dupa cum am precizat, volumul rezervorului este de 0.55 litri. Asta nu impiedica motocoasa sa ofere o autonomie de 70 de minute, la 7000 de rotatii pe minut.

Sistemul de taiere este pe baza unui disc cu 3 cutite, care asigura o eficienta maxima. Practic, este suficient sa treci odata peste iarba, iar aceasta va deveni un gazon foarte placut la vedere.

Consumul de benzina este de doar 0.46 de litri pe ora, asadar, nu va trebui sa scoti o avere din buzunar pentru a putea folosi HONDA UMK 425 si partea buna este ca o poti folosi oriunde, in ideea in care nu are nevoie de curent electric.