Masina de tuns gazon Green Field S420-C

Este un model ideal pentru suprafetele mici de teren, asadar, daca te gandesti sa iti cumperi o masina de tuns gazonul pentru gradina din spatele casei, Green Field S420-C este perfecta.

Vei descoperi in Green Field S420-C o masina de tuns gazonul care este realizata din materiale de buna calitate, ceea ce o face sa fie robusta si fiabila. Este prevazuta cu roti mari, pentru a putea sa faca fata terenului accidentat si cu un sac in care se va colecta intreaga iarba. Daca dorit un model de mana, acesta ar putea fi alegerea perfecta.

Practic, vei putea sa folosesti iarba cosita pentru nutret sau pentru ingrasamant. Green Field S420-C poate chiar sa marunteasca iarba, asadar, daca ai nevoie de un fertilizator natural, aceasta masina de tuns gazonul este perfecta.

Alimentarea masinii de tuns gazonul se face cu benzina iar consumul este chiar mic, daca tinem cont de puterea pe care o are. Cu un plin de benzina vei putea sa tai foarte multa iarba si te vei bucura de toate avantajele oferite de sistemul de taiere be baza de cutit secera si de cele 6 trepte de taiere pe care le ofera. Poate fi cumparata la cel mai mic pret de aici.

Este o masina de tuns gazonul usoara, de doar 28 de kg, asadar, o vei putea depozita cu usurinta si o vei putea folosi ori de cate ori ai nevoie, fara sa iti faci probleme in legatura cu caratul. Pentru ca siguranta este un aspect important pentru utilizatori, si ar trebui sa punem mare pret pe el, Green Field S420-C dispune de o frana pe cutit si de manere pliabile.