Masina de tuns gazon Einhell BG-EM 1437

Masina electrica de tuns gazonul Einhell BG-EM 1437 este ideala pentru proprietarii de case care au de tuns suprafete mici de teren, insa cu toate astea isi doresc sa o faca fara prea mare efort si fara sa piarda mult timp.

Este realizata din materiale de buna calitate si dispune de o multime de elemente de siguranta, in asa fel incat orice operatiune de tuns iarba sa se incheie cu succes.

Pretul este, fara doar si poate un punct forte. Einhell BG-EM 1437 este mai ieftina decat masinile de tuns iarba din categoria ei, insa cu toate astea, are aceeasi eficienta. Motorul sau este electric, asadar, nu va trebui sa iti faci probleme in ceea ce priveste combustibilul. Este un motor puternic, de 1400 W, care dispune de perii de carbune si de un intrerupator de siguranta.

Vei descoperi in Einhell BG-EM 1437 o masina foarte usor de folosit, datorita manerului pliabil, dar si datorita rotilor mari de protectie a ierbii. Practic este aceeasi usurinta in utilizare pe care o regasim si pe Green Field S420-C.

Carcasa din plastic a masinii este rezistenta la impact si poate sa fie reglata cu usurinta pe inaltime.

Iarba cosita se poate transforma cu usurinta in nutret pentru vite sau chiar in ingrasamant natural, in conditiile in care Einhell BG-EM 1437 este dotata cu un recipient incapator, pentru colectarea ierbii.

Spre deosebire de alte masini de acelasi fel, Einhell BG-EM 1437 este foarte usoara, cantarind doar 9.5 kg. Practic, oricine o poate folosi, chiar si un copil.

Daca ai o suprafata de pana in 500 de metri patrati, pe care o vrei aranjata foarte bine, in asa fel incat sa ofere un impact vizual deosebit, atunci Einhell BG-EM 1437 este solutia ideala pentru tine.