Masina de spalat Samsung Eco Bubble WF1124XAC

Masina de spalat Eco Bubble WF1124XAC a fost gandita de cei de la Samsung in asa fel incat sa satisfaca necesitatile unei familii numeroase. Ea poate fi folosita deasemenea in cadrul unitatilor de cazare precum hoteluri sau pensiuni, poate face fata fara probleme la cicluri zilnice de spalare si va avea o durata de viata lunga.
Desi la o prima vedere, doar panoul de control cu ecran LCD si multe butoane si comenzi, duc cu gandul la o utilizare dificila, nu este deloc asa. Te vei familiariza repede cu panoul de control al masinii de spalat, acesta fiind usor de folosit, construit intocmai pentru a oferi utilizatorului usuringa in folosire.

DESIGN SI DIMENSIUNI

Masina este una cu incarcare frontala. Usa este foarte mare cu o rama cromata care impreuna cu albul imaculat al masinii ofera o combinatie de culori placuta la vedere.
In partea frontala, in coltul stanga sus, sta asezat sertarul pentru detergent si inalbitor, in timp ce in partea dreapta gasim afisajul de tip LCD impreuna cu cateva butoane. Comenzile principale sunt situate in partea centrala, si pot fi actionate printr-o rotita, si ea cromata precum rama usii de incarcare.
Designul ergonomic al masinii iti ofera comoditate si folosire usoara alaturi de imaginea vizuala placuta.
Desi are o capacitate mare de 12 kg, nu putem spune despre masina de spalat Eco Bubble WF1124XAC ca ocupa foarte mult spatiu. Dimensiunile sale sunt 85 x 60 x 60 cm in inaltime, latime si adancime cu o greutate de 71 kg.

PROGRAME SI FUNCTII

Masina de spalat Samsung Eco Bubble WF1124XAC vine cu multe programe si functii menite sa va faca viata mai usoara.
Tehnologia Eco Bubble face masina de spalat WF1124XAC sa ofere cea mai buna performanta de spalare din categoria de care apartine. Eco Bubble foloseste apa si aerul pentru a dizolva detergentul creeand astfel bule pentru o curatare foarte eficienta. Bulele vor patrunde profund in tesatura iar spalarea va fi sigura si de calitate. O alta parte interesanta a tehnologiei este ca nu necesita apa calda si face o economie la energie de pana la 70%.
Functia de curatare ecologica a tamburului prezenta pe masina de spalat Eco Bubble WF1124XAC este mai mult decat binevenita. Aceasta functie poarta numele de Eco Drum Clean si va curata tamburul si partile interioare ale masinii printr-o simpla apasare de buton. Caldura si apa combinate cu viteza ridicata de rotatie a masinii, vor elimina surplusul de detergent si mizeriile adunate.
Diamonf Drum este o tehnologie integrata oferita de Samsung pe acest model ce face ca deteliorarea hainelor pentru o spalare buna sa fie istorie. Tamburul obisnuit a fost inlocuit cu unul cu celule adanci cu forma de diamant cum spune si numele. Orificiile de iesire sunt mici si uniforme minimizand uzura articolelor vestimentare la spalare si asigurand totodata o eficienta mare in spalare.
Alte functii ce merita amintite sunt sistemul de detectare spuma, sistemul de siguranta impotriva copiilor, protectia impotriva inundatiilor, functia de programare intarziata dupa orar prestabilit si functiile speciale auto-diagnostic si control pentru supraincalzire.
Display-ul nu putea face nota discordanta si este deasemenea foarte performant afisand informatii importante precum timpul ramas din programul care ruleaza sau etapa de spalare la care s-a ajuns.
Dintre programele de spalare amintim pe cel de prespalare, program pentru bumbac, lana, sintetice, program pentru consum redus energie si cel pentru spalare manuala.

SPECIFICATII TEHNICE

Cand vorbim despre specificatiile tehnice ale modelului Samsung Eco Bubble WF1124XAC amintim in primul rand clasa energetica A+++ din care face parte, capacitatea de incarcare de 12 kg si viteza de centrifugare de 1400 rotatii pe minut.
Clasa energetica A+++ cum probabil bine stiti este cel mai inalt standard de eficienta energetica. Masina de spalat are un consum in program standard de 1.32 KW pe ora in timp ce consumul de apa este de 78 litri, la fel, in program standard.
Capacitatea de incarcare, destul de mare in comparatie cu alte modele, face ca Eco Bubble sa fie perfecta pentru familiile numeroase cu multi copii unde se spala mult si des.
Motorul masinii de spalat Samsung Eco Bubble WF1124XAC nu foloseste sisteme de transmisie sau curele reducand astfel vibratiile la maxim si fiind foarte silentios, avand un nivel al zgomotorului de 52 decibeli la spalare si 72 decibeli la centrifugare.
Producatorul ofera pentru masina Eco Bubble o garantie de nu mai putin de 10 ani, fiind ajutat si de radiatorul inovator cu anti-depunere de calcar din dotarea masinii. Acesta are o suprafata mai putin poroasa decat cele conventionale, fiind astfel mai putin expus la depunerile de calcar cauzate de apa dura.