Masina de paine Tefal PF350138 Bread & Baguettine

DESIGN SI DIMENSIUNI

Cei de la Tefal au ales sa impresioneze cu functionalitatea si nu cu designul. Bread & Baguettine PF350138 are un design simplu.
Aparatul este colorat in alb si negru, corpul fiind alb cu brandul inscriptionat cu rosu in partea frontala in timp ce capacul si fondul panoului de control este de culoare neagra. Afisajul LCD este mare dar are un aspect invechit care nu prea mi-a placut. Din punct de vedere al functionalitatii are insa toti indicatorii necesari.
Programele de functionare sunt si ele inscriptionate cu alb pe partea de sus a masinii de facut paine.
Capacul prezinta si un geam de control usor ridicat si cu colturile rotunjite. Acesta este incercuit de guri de aerisire a motorului pentru evitarea incingerii aparatului.
Masina are dimensiuni normale fiind usor de manipulat si curatat, iar cuva interioara este realizata din material antiaderent.

PROGRAME SI FUNCTII

Bread & Baguettine are 15 programe de functionare din care pot aminti programele pentru paste, paine dulce, paine integrala, paine frantuzeasca, paine fara gluten, program pentru dulceata sau program pentru prajituri.Panoul de control Masina de paine Tefal PF350138 Bread & Baguettine
Sunt deasemenea disponibile 3 functii pe care cu siguranta le vei folosi in mod frecvent.
Functia de pornire intarziata permite programarea masinii sa porneasca dupa un program prestabilit cu o intarziere de pana la 15 ore!
Exista si o functie de pastrare a painii la calda. Aceasta mentine paine calda timp de o ora din momentul finalizarii procesului de coacere pentru ca tu sa o consumi calda.
Rumenirea crustei se poate realiza in 3 trepte in functie de preferintele pe care le ai: aceasta poate fi deschisa la culoare, medie sau inchisa.

SPECIFICATII TEHNICE

Masina de paine Tefal Bread & Baguettine PF350138 se alimenteaza bineinteles la 220 V avand o putere de 700 W. Capacitatea maxima a acesteia este de 1000 g dar este capabila sa coaca si produse de 500 g sau 750 g.