CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

După cum cred că știți foarte bine, o rezoluție Ultra HD 4K oferă de patru ori mai multe detalii decât cea Full HD, dar pentru a putea profita la maxim de numărul mare de pixeli per inch este nevoie și de un ecran mare.

Aici noul televizor LG 65UF850V excelează, venind cu un ecran care are diagonala 164 de centimetri, așadar este una mai mult decât perfectă pentru a oferi cele mai impresionante imagini pe care le-ai văzut vreodată la un televizor.

Dacă vă întrebați ce fel de continut este recomandat pentru a avea parte de această calitate răspunsul este, cred eu, destul de evident: sursa nativă trebuie să fie 4K.

Totuși, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece acest tip de conținut este într-o continuă dezvoltare și pe zi ce trece apar tot mai multe filme și seriale într-un astfel de format. În plus, LG 65UF850V face o treabă mai mult decât bună când vine vorba de a face upscaling, astfel încât să te poți bucura de acceași calitate chiar și în cazul în care sursa este una Full HD.

BUCURĂ-TE DE CEA MAI BUNĂ CALITATE A IMAGINII!

LG 65UF850V a reușit să se descurce foarte bine și când a venit vorba de continutul 720p ori SD, fiind redate și acestea la o calitate acceptabilă. Cu toate acestea, pentru a putea profita la maxim de capabilitățile televizorului recomandăm, la fel ca în cazul lui LG 84UB980V, ca sursa să fie minim Full HD.

Din punct de vedere al design-ului, LG 65UF850V excelează, acesta având un aspect incredibil de elegant (după cum puteți vedea și în imaginea de mai sus), cu un stand metalic, extrem de rezistent și cu finisaje premium.

Un lucru pe care îl apreciem foarte mult la stand-ul metalic al acestuia este faptul că nu reflectă ceea ce se derulează pe ecran, ceea ce este un lucru foarte bun, deoarece ultimul lucru pe care vrei să-l vezi când te uiți la un film într-o cameră întunecată este reflexia a ceea ce se întâmplă în film. La fel este și în cazul modelului 55UC970V al acestora.

În ceea ce privește conectivitate ave parte de trei porturi HDMI, dintre care două sunt de tipul 2.0, ceea ce înseamnă că suportă conținutul 4K la un frame rate de 60 de cadre pe secundă. Am observat că nu foarte multe televizoare beneficiază de această facilitate.

Restul specificațiilor aici includ două intrări USB 2.0, o intrare component și o ieșire audio digitală (optică), precum și nelipsitul tuner digital împreună cu slotul CI+.