CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

LG 55EG910V are marele avantaj de a veni cu un ecran curbat (alte modele cu ecran curbat aici), aceste televizoare fiind unele recomandate în special celor care vor să aibă parte de unele dintre cele mai bune și realiste experiențe cinematografice. Acesta măsoară 138 de centimetri în diagonală.

Pe partea de imagine LG 55EG910V poate livra imagini la o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, iar aici remarcăm în special prezența pixelilor auto-iluminați, care oferă unele dintre cele mai bune și realiste nuanțe de negru pe care le-ai văzut vreodată la un televizor.

De asemenea avem parte de culori naturale, televizorul fiind capabil să livreze o paletă largă de tonuri de culori, iar grație tehnologiei Clear Motion, filmele de acțiune nu au fost niciodată mai bine redate ca până acum. Scenele cu imagini derulate rapid vor fi unele foarte realiste, fluide, lipsite de lag.

Din foarte multe puncte de vedere, LG 55EG910V se aseamănă destul de mult cu televizorul Samsung 55JS8500, al rivalilor acestora, iar asta este un lucru bun, deoarece avem concurență în această gamă de preț, iar fanii pot alege fix modelul companiei preferate, ținând cont de faptul că diferențele sunt unele neglijabile.

ESTE UN TELEVIZOR 3D ȘI SMART, TOTUL ÎNTR-UN SINGUR PACHET!

LG 55EG910V are marele avantaj de a fi nu doar un televizor inteligent, ci și un model capabil să îți ofere acces la noua dimensiune divertismentului. Modelul de față este capabil să livreze imagini 3D, filmele și serielele tale preferat prinzând pur și simplu viață odată cu activarea acestei funcții. Așadar, dacă nu ai noroc să deții o sursă 3D nativă, nu trebuie să îți faci griji, deoarece LG 55EG910V este capabil să facă singur conversia din 2D în 3D (la fel ca și Philips 48PUS7600/12).

LG 55EG910V este un televizor complet, venind de asemenea și cu un sistem audio performant, de tip stereo, format din doua difuzoare de 10 W fiecare, precum și cu mai multe tehnologii care au rolul de a aduce îmbunătățiri semnificative.

În ceea ce privește partea de conectivitate, LG 55EG910V vine atât cu un tuner digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2 integrat, cât și cu compatibilitate pentru CI+, iar lista o completează cele trei porturi HDMI și tot atâtea intrări USB 2.0.