CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Cred că cel mai mare plus – după preț – este design-ul foarte atrăgător, care este făcut special pentru a atrage privirile.

Fiind un produs al celor de la LG, calitatea lui LG 32LF561V nu poate fi contestată. Acesta vine cu un ecran care are o diagonală de 80 de centimetri și cu o rezoluție maximă a imaginii de 1920 x 1080 pixeli, fiind un model Full HD.

Un exemplu în acest caz putem îl putem da făcând referire la un televizor al celor de la Samsung, mai exact la modelul 32H5303, care vine cu un raport calitate preț excelent.

CULORI DE CALITATE PENTRU EXPERIENȚE ADEVĂRATE!

Gama de culori este una destul de largă, diferitele tonuri fiind foarte bine reprezentate, iar luminozitatea este suficient de puternică și uniform distribuită pe ecran. Bineînțeles că acest lucru înseamnă și că negrul este uniform, neexistând mari diferențe/probleme în reprezentarea lui.

O mică nemulțumire am în cazul partidelor de fotbal, unde de aproape este vizibil un ușor blur, care însă dispare după o scurtă vizită în meniul cu setări, dar mai ales după ce ne depărtăm puțin mai mult de ecran.

LG 32LF561V (1)

Avem parte de mai multe caracteristici superioare pe partea de imaigne, iar aici le amintim pe următoarele: Triple XD Engine, Dynamic Clear White, Active Noise Reduction, Dynamic Color Enhancer și 24p Real Cinema.

În ceea ce privește sunetul nu am nimic de comentat, totul fiind la nivelul așteptărilor mele. Difuzoarele care au o putere de 10 W s-au descurcat admirabil, iar prezența tehnologiei Dolby Digital reprezintă un mare plus. De pe listă nu lipsește nici Clear Voice II, care joacă un rol important atunci când dorim să ne focusăm pe dialogul dintre persoanele care discută.

Pe partea de conectivitate tv-ul led ne pune la dispoziție toate opțiunile de care avem nevoie pe un astfel de model, la un astfel de preț. Nu pot spune că excelează, însă nici nu duce lipsă de foarte multe, existând suficient de multe alternative pentru a extinde capabilitățile acestuia.

LG 32LF561V are în dotare pe lângă deja omniprezentele porturi HDMI și USB 2.0 (câte unul din fiecare), și o intrare Scart (RGB), una component și o ieșire audio digitală. În ceea ce privește televiziunea, avem la dispoziție un tuner digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2 și slotul CI+, care ne ajută foarte mult atunci când vrem să ne bucurăm de emisunea preferată la o calitate digitală sau HD.