LG 24LF450U
CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII
Făcând parte din gama de televizoare lansată în acest an, LG 24LF450U poate fi considerat ca fiind un model actual, cu toate că nu prea reușește să ne demostreze acest lucru și în practică (la această sumă de bani recomandăm mai degrabă televizorul Samsung 28J4100, net superior).
Este de apreciat totuși în cazul lui LG 24LF450U faptul că beneficiază pe partea de sunet de tehnologiile Dolby Digital, Virtual Surround și Clear Voice II, care ajută foarte mult cele două difuzoare de 5 W aflate în dotarea sa, oferind astfel o calitate decentă a sunetului (putem spune că ne-am declarat mulțumiți aici).
Trecând pe partea de imagine putem observa că subiectul acestui review este unul care se adresează celor care sunt în căutarea unui televizor de buget și care să aibă o diagonală mică a ecranului, mai exact de 61 de centimetri, în cazul nostru.
Ecranul este capabil să afișeze o rezoluție a imaginii de 1366 x 768 pixeli, la această diagonală a ecranului fiind suficient în opinia noastră, cu toate că în anul 2015 astfel de modele nu prea ar mai trebui să apară pe piață (noi suntem de părere că televizoarele Full HD ar trebui să reprezinte standardul minim actual, într-o perioadă în care încep să devină din ce în ce mai căutate televizoarele 4K Ultra HD).
UN TELEVIZOR DE BUGET, PENTRU BUCĂTĂRIA TA!
Rămânem la ecran și precizăm că acesta a livrat în cea mai mare parte a timpului imagini de calitate, cu toate că a avut ceva de tras în ceea ce privește scenele cu mișcări rapide, având aici momente în care efectul de blur era destul de evident și deranjant. De asemenea, negrul nu dă impresia că ar fi reprezentat foarte bine, lipsindu-i acea profunzime pe care o căutăm pentru o experiență de vizionare mai bună, mai ales în cazul scenelor întunecate, specifice filmelor de groază, de exemplu.
Sud-coreenii de la LG au demonstrat că au avut intenții bune prin lansarea televizorului LG 24LF450U, echipându-l cu mai multe caracteristici superiaore de imagine, iar aici dăm ca exemplu Active Noise Reduction, Smart Picture, Smart Living Sensor, Dynamic Clear White, Real Cinema 24p sau Motion Eye Care.
De asemenea, remarcăm faptul că primim ca opțiuni de conectivitate un set standard, care ne pune la dispoziție exact minimul necesar pentru un televizor. Aici este vorba despre un port HDMI și un port USB 2.0, cel din urmă fiind de ajutor în cazul în care vrem să ne folosim de player-ul multimedia integrat.