Noul model iPad mini, cu ecran retina este conceput special pentru a face imaginile sa apara mult mai clar si intr-un mod cat mai realist. Retina display este dotata cu 3.1 milioane de pixeli, ceea ce inseamna ca gadgetul se diferentiaza cu un milion de pixeli spre deosebirile de modelele HDTV. Datorita acestui motiv vom putea beneficia de clipuri video si poze bogate in detalii, bine conturate de culori puternice care ies cu usurinta din anonimat.

Durabilitatea noului model iPad mini, Ecran Retina

Am mai putut observa faptul ca noul model iPad mini, cu ecran Retina este dotat cu un cipset A6X, imbunatatire ce ne ofera o durabilitate de doua ori mai mare a bateriei cu toate ca abilitatile grafice sunt net superioare performantelor modelului precedent prezent pe piata. Mai exact, Ecranul Retina are o rezolutie de patru ori mai mare spre deosebire de modelul precedent pe care il putem gasi pe piata.

Noul model iPad mini Retina este compus dintr-un nou cip A7 wireless avansat si permite o foarte buna functionare a viitoarelor aplicatii pe care le vom instala pe iPad, doar datorita modalitatii de integrare in iOS7. Si daca tot veni vorba de nenumaratele aplicatii pe care le vom putea utiliza gratuit, acestea sunt: iPhoto, GarageBand, iMovie, Keynote, Numbers si Pages.

Raportul intre calitate si pret in ceea ce priveste noul model de iPad mini, Ecran Retina este foarte bun datorita tuturor dotarilor pe care le-am enumerat pana in acest moment.

Detalii tehnice ale noului model iPad mini, Ecran Retina

Inca un detaliu care merita precizat este grosimea acestui iPad, ea fiind de doar 7,5 mm si depasind cu putin peste un sfert de kilogram. De asemenea, gadgetul are incorporate doua microfoane care se completeaza reciproc prin suprimarea semnalului audio, parmitand captarea unui sunet mult mai calitativ prin eliminarea acelor sunete ce nu prezinta interes.

Descriere generala model iPad mini, Ecran Retina

Diagonala ecran: 9.7 inci;

Rezolutia optima (pixeli): 2048 x 1536 pixeli, 326 ppi;

Greutate totala, cu baterie(kg): 341g;

Dimensiuni (WxDxHmm): 200×134.7×7.5mm;