Aragazul electric Hansa FCCX68219 este o dovada certa a faptului ca producatorul mizeaza doar pe intrunirea celor mai inalte standarde de calitate. Modelul se diferentiaza de anumite modele similare prezente in magazinele de specialitate datorita unui design inovativ extrem de bine gandit, cat si datorita formei sale usor avangardiste sau a functionalitatilor care il definesc drept un aragaz electric complet.

3 ELEMENTE DE BAZA OFERITE DE ARAGAZUL ELECTRIC HANSA FCCX68219

Alimentare 100% electrica, o alegere inspirata care aduce de la sine un confort deosebit pentru utilizatori. Spre deosebire de aragazurile care functioneaza pe baza de ardere, Hansa FCCX68219 aduce in prim plan posibilitatea de a utiliza o plita electrica de mare capacitate, cu un randament sporit. Avantajele sunt de natura estetica si functionala, plita electrica ajungand la o temperatura ridicata intr-un timp foarte scurt, totul fara a arde vasele in care gatiti sau incalziti mancarea.

Grillul electric este si el solutia perfecta pentru ca preparatele sa se bucure de acest tip de gatire fara niciun fel de ardere de combustibil, asa cum se intampla in cazul aragazurilor normale. Alimentat din aceeasi sursa electrica precum aragazul, grill-ul este unul de mare capacitate si dispune de doua zone de incalzire prin intermediul carora veti avea parte de rezultate garantate indiferent de tipul preparatelor gatite.

8 moduri de gatire cu setari predefinite pentru ca gatitul sa devina o adevarata placere chiar si pentru un incepator. Hansa FCCX68219 este genul de aragaz electric prin intermediul caruia se sprijina fiecare intentie de a gati, artizanul perfect al unor retete aparte. Modurile de gatire au fost concepute alaturi de bucatari profesionisti pentru a facilita munca efectiva, anumite preparate avand nevoie de o atentie desavarsita pentru a nu se arde sau pentru a se patrunde in profunzime.

HANSA FCCX68219 – UN MIX IDEAL INTRE PLITA ELECTRICA SI GRILL-UL DE MARE CAPACITATE

Achizitionand noul aragaz electric Hansa FCCX68219 aveti garantia unui produs electrocasnic complet, un aliat de incredere pentru orice tentativa de gatit. Plita electrica este una profesionala, utilizabila in combinatie cu aproape orice tip de vase, in timp ce cuptorul cu grill are capacitatea de a coace aluaturi sau de a pregati diferite retete pe baza de carne si legume intr-o maniera blanda, menita sa pastreze toti nutrientii in interiorul alimentelor.

CARACTERISTICILE PLITEI

Plita pastreaza caracteristicile de baza ale aragazului si functioneaza exclusiv cu ajutorul energiei electrice. Confectionata din sticla vitroceramica, aceasta plita are avantajul unei rezistente ridicate la temperaturile ridicate la care ajunge in momentul in care utilizati capacitatea maxima a zonelor de gatit. In plus, materialele precum sticla vitroceramica au avantajul unei curatari rapide, sunt rezistente la zgarieturi si au o durata de viata de peste 10 ani.

Arzatoarele sunt in numar de 4, fiecare dintre ele avand dimensiuni fixe care au fost definite in concordanta cu necesitatile voastre. Exista un arzator mic cu puterea de 1.2 kW ce se recomanda a fi utilizat alaturi de vase care au o circumferinta cel putin egala cu a sa, doua arzatoare medii cu o putere de 2.2 kW si un arzator mare cu aceeasi putere, de 2.2 kW.

Consum energie aragaz Hansa FCCX68219 1Utilizate concomitent, cele 4 arzatoare pot sa va ajute in derularea mai multor sarcini din viata de bucatar amator sau profesionist, totul fara a afecta in vreun fel puterea maxima a acestora. De altfel, acesta este unul dintre avantajele majore ale aragazurilor electrice si implicit al modelului Hansa FCCX68219, faptul ca functionarea in paralel a tuturor celor 4 arzatoare se face la capacitate maxima in orice moment, amanunt mai putin viabil in cazul aragazurilor pe gaz.

CUPTOR CU GRILL

Cuptorul unui aragaz este important si ajuta aparatul sa atinga rangul de perfectiune in arta culinara. Se stie faptul ca anumite preparate pot fi gatite doar cu ajutorul unui cuptor de calitate, aragazul electric Hansa FCCX68219 ajutandu-va sa pregatiti toate retetele preferate la standarde foarte inalte. Coacerea reprezinta cea mai mica problema a acestui aragaz, cuptorul oferind rezultate mult peste medie.

Ca o completare mai mult decat apreciata de catre clientii produselor Hansa, FCCX68219 dispune si de un grill cu actionare integrata. Utilizarea se face intuitiv, cele doua zone de incalzire electrica dispuse la interiorul cuptorului avand setari predefinite, utilizatorul putand actiona in mod individual temperatura.

Ca detalii generale in privinta cuptorului, amintim functionarea pe baza de energie electrica si volumul de 66 de litri, unul suficient de generos pentru a va permite coacerea sau gatirea cu ajutorul grill-ului a unor cantitati destul de mari de mancare.

ACCESORII

Hansa FCCX68219 poate fi achizitionat in varianta fara capac, producatorul alegand o astfel de solutie din motive practice. Sticla de la exteriorul plitei este una suficient de rezistenta pentru a nu necesita o intretinere specifica, prezenta capacului nefiind un aspect atat de important precum in cazul aragazurilor clasice.

Pachetul complet include si o tava, una cu zone laterale usor de manevrat si o capacitate suficient de mare pentru a gati cel putin patru portii de mancare. La interiorul cuptorului, alaturi de tava inclusa in set veti observa ghidaje suplimentare in vederea includerii mai multor tavi.

In zona inferioara a aparatului, in imediata apropiere a usii cuptorului, a fost incorporat si un sertar pe ghidaj cu roti pe care il puteti utiliza in vederea depozitarii anumitor vase sau produse de intretinere a aragazului.

ALTE DETALII TEHNICE

Hansa FCCX68219 este disponibil intr-o singura varianta cromatica, cea pe nuanta „Inox” cu multiple zone de culoare neagra. Stilistic, acest aragaz electric este o noua propunere de marca pe care Hansa o face, designul deosebit ajutand la integrarea ansamblului in orice decor.

Dimensiunile sale sunt standard, de 85 x 60 x 60, amanunt care va ajuta sa montati cu usurinta aragazul in zonele dedicate activitatilor de gatit. Luati in calcul cele 8 moduri de gatit care va vor ajuta in multe randuri dar si posibilitatea de curatare facila datorita prezentei suprafetei de tip Email, doua avantaje de baza pentru sporirea gradului de confort si a intretinerii ulterioare.