Generator electric Senci SC-6000E

Generatorul de curent Senci SC-6000E este un generator puternic, care poate servi fara probleme atat pentru o utilizare casnica, cat si pentru o utilizare comerciala.

In primul rand, vei descoperi ca Senci SC-6000E arata bine si ca este un generator foarte ergonomic.

Desi are o greutate generoasa, de 81 de kg, acest lucru nu il impiedica sa fie foarte mobil. Orice utilizator il poate muta cu usurinta, deoarece este echipat cu roti si cu manere, pentru o deplasare cat mai usoara.

Este un generator elegant si placut la vedere, fiind echipat si cu elemente de protectie, cum ar fi un regulator automat al tensiunii.

Puterea pe care o furnizeaza Senci SC-6000E este una foarte mare, ajungand la 5500 de W. Asta inseamna ca va putea sa alimenteze fara niciun fel de probleme chiar si consumatorii mari. Un alt model suficient de puternic ar fi generatorul STANLEY SG4200.

Generatorul dispune de un panou de control digital, foarte usor de folosit si este alimentat cu benzina. Chiar daca are o pornire electrica, acest lucru nu ii stirbeste din eficienta, ba din contra.

Senci SC-6000E are un rezervor urias, de 25 de litri si poate sa reziste nu mai putin de 13 ore si 30 de minute in functionare. Astfel, atunci cand se ia curentul te vei putea folosi din plin de acest generator si nici nu vei simti cand trece timpul.

Desi este un generator electric mare si pare a fi foarte zgomotos, Senci SC-6000E nu este deloc zgomotos. Nivelul de zgomot pe care il elibereaza este de 96 de decibeli. Asta inseamna ceva mai mult decat o masina de spalat sau decat un frigider.

Fara doar si poate, Senci SC-6000E este o solutie ideala atat pentru utilizarea casnica, cat si pentru o utilizare la locul de munca, oferind eficienta si putere, cu un consum redus de benzina.