Espressor Krups Espresseria Automatic EA8108

DESIGN SI DIMENSIUNI

Dimensiunile aparatului de espresso Krups Espresseria sunt relativ mari insa si designul este unul placut, elegant si usor de integrat in orice bucatarie.
De culoare neagra, espressorul prezinta in partea de sus compartimentul de incarcare al rasnitei incorporate din plastic transparent cu logo-ul producatorului ”gravat” in capacul de culoare neagra.
Panoul de control este situat frontal in partea superioara iar deasupra sa sta deasemenea scris destul de mare numele producatorului ”Krups”.
Din pacate aparatul nu dispune de sistem de stocare pentru cablul de alimentare cu lungime de 1.3 metri.

SPECIFICATII TEHNICE

La capitolul specificatii tehnice merita mentionate capacitatea de maximum 2 cesti, rezervorul de 1.6 litri, compartimentul de cafea care poate stoca jumatate de kilogram si presiunea de 15 bari.
Rasnita din dotare este metalica iar incarcarea se face doar cu cafea boabe, acestea fiind macinate pe loc in timpul preparari pentru a pastra gustul si aroma cea mai buna.

FUNCTII SI DOTARI

Cafea espresso delicioasaTrebuie spus in primul rand ca espressorul Krups Espresseria are butoanele de comanda asezate intuitiv astfel incat cei nefamiliarizati sa poata opera aparatul cu usurinta.
Taria cafelei este reglabila in 2 nivele iar cantitatea dorita poate fi reglata in 3 trepte.
Viata lunga a espressorului este asigurata de sistemele de decalcifiere si cel anticalcar impreuna cu functia de autocuratare.
Gradul de macinare al rasnitei incorporate se seteaza in functie de preferinte. Astfel veti prepara intotdeauna cafeaua dupa gust, fie ca doriti sa fie macinata foarte fin fie ca nu.