Epilator Rowenta Lovely Eco EP2037F0

Designul sau ergonomic iti permite sa-l utilizezi cu usurinta, iar cele doua trepte de viteza pot fi accesate prin simpla apasare a unui buton lateral, conceput special pentru a se adapta necesitatilor tale: viteza 1 pentru o epilare blanda, viteza 2 pentru o epilare eficienta.

Rowenta are 24 de pensete care iti garanteaza indepartarea chiar si firicelelor de par mici, cap detasabil pe care il poti curata sub jetul de apa, penseta si husa pentru depozitare.

Multumita sistemului de iluminare, acesta poate fi folosit in orice moment al zilei, fara a fi nevoie sa mergi intr-o camera cu lumina. De asemenea, este important sa-ti mentionez faptul ca epilatorul poate indeparta firele de par nedorite chiar si din zonele delicate, cum ar fi axila sau zona inghinala.

Cu ajutoul pensetei pe care o vei primi odata cu achiztionarea acestuia, ai posibilitatea sa indepartezi orice firicel de par pe care epilatorul n-a reusit sa-l smulga, astfel incat tu sa te bucuri de rezultate deosebite o lunga perioada de timp.

Epilatorul Rowenta Lovely Eco EP2037F0 se alimenteaza la priza, are cablu lung de 2 metri, sistem de masaj care te ajuta sa te relaxezi si sa nu simti durerea, perie de curatare, husa si penseta, asa cum ti-am precizat si mai sus. Este perfect pentru a-l lua cu tine in vacanta, iar datorita faptului ca nu depinde de niciun acumulator, n-o sa fii niciodata conditionata de un anumit interval de timp pentru a-l folosi! Din punctul meu de vedere, raportul calitate-pret este foarte bun, asadar, il recomand cu incredere tuturor doamnelor si domnisoarelor care isi doresc piele fina si catifelata cu rezultate de lunga durata – 3/4 saptamani!