Designul blenderului este elegant si modern. Cu baza din inox si bolul transparent gradat, Electrolux ESB7300S se integreaza foarte usor in estetica unei bucatarii moderne.
Inoxul este culoarea care domina fiind completata de putin negru mat pe marginile aparatului si in zona panoului de control.
Panoul de control este pozitionat central, format din 6 butoane cu o culoare usor mai inchisa.
Un alt aspect important la ESB7300S este bolul facut din sticla. Capacul acestuia este de culoare neagra oferind un contrast placut.
Lungimea cablului de alimentare a acestui aparat este de 120 cm, mai mult decat suficienta. Blenderul este dotat cu un mecanism de rulare si depozitare a cablului pentru a nu exista inconveniente din cauza lungimii acestuia. Cablul este rulat in partea inferioara a aparatului.

FUNCTIONALITATE

Lamele din titan si puterea de 900 W de care aparatul dispune fac din blenderul ESB7300S un electrocasnic de top.
Lamele din titan ofera o rezistanta mare in timp, marind considerabil durata de viata a blenderului. Acestea mixate cu functiile turbo si pulse reusesc sa mixeze excelent orice, de la gheata (exista o functie speciala pentru maruntirea ghetii) pana la nuci sau fructe.
Bolul cu volum de 1.65 l permite mixarea alimentelor mari, iar rezistenta sa la temperaturi ridicate il face si mai util!