De ce sa alegem Polaroid?

Ochelarii de soare Polaroid sunt una dintre cele mai vechi branduri din industria de ochelari care oferă produse  încă din 1937. Acesti ochelari de soare sunt caracterizati în principal de lentilele polarizate, iar aceste lentile dau si numele brandului.

Ochelarii de soare Polaroid au fost întotdeauna cunoscuti pentru calitate si prețurile moderate, astfel încât merită cu siguranță să înveți despre ei un pic mai mult:

Edwin Land, născut în 1909, în Connecticut, a inventat  în 1929 Polaroid primul material polarizant din lume pentru uz comercial. El a fondat Polaroid Corporation în 1937 în Cambridge, Massachusetts. Compania a produs inițial Ochelari de Zi Polaroid, primii ochelari de soare cu un filtru de polarizare.

Cu sediul central în Zürich, Elveția, Polaroid Eyewear funcționează ca o afacere autonomă. Compania produce lentile sale polarizatoate polaroid la Centrul de Cercetare European în Vale of Leven, Scoția.

Dar sa vedem de ce sunt atat de importante aceste lentile polarizate si la ce ajuta ele:

Dinspre soare vin spre pamant valuri de lumina in toate directiile. Când această lumină împrăștiata întâlnește o suprafață orizontală, ca un drum, suprafață de sticlă sau apă, o mare parte a luminii este reflectată cu polarizare orizontală. Această lumină pe orizontală cu polarizare este văzută ca efectul de orbire alb , care nu este util pentru ochiul uman, reducând vizibilitatea. Folosind o foaie de material polarizant vertical, componenta orizontală-polarizate poate fi atenuata în mod semnificativ, reducând nivelul general de lumina care ajunge la ochi. Acest lucru îmbunătățește contrastul, și astfel percepția imaginii.

Polaroid  foloseste lustruirea prin presare pentru fabricarea lentilelor lor polarizate. Press-polizare păstrează capacitatea de polarizare. De asemenea, ea permite Polaroid ochi pentru a produce lentile, care sunt mai groase la centru și conice spre margini. Astăzi, toate ochelari de soare Polaroid vin cu lentile UltraSight, fabricate din eco-polimeri avansate, iar aceste lentile sunt, de asemenea, prin presare lustruit, un proces care păstrează integritatea filtrului de polarizare.

De ce ar trebui să alegeți ochelari de soare Polaroid:

ochelari de soare Polaroid vă oferă protecție, performanță și stil – toate la un preț poți trăi cu. Este o combinație puternică pe care nu le veți găsi nicăieri altundeva. Toate ochelari de soare Polaroid vin cu lentile UltraSight ™ – realizate din eco-polimeri avansate punct de vedere tehnic, care sunt formate și de calitate verificate la facilitatea noastră de cercetare și de producție europeană în Vale of Leven, Scoția. Ei folosesc ™ Tehnologia termofuziune, un proces dezvoltat exclusiv de Polaroid ochi, pentru a curba si a finaliza lentilele noastre. Rezultatul este ochelari de soare care vă oferă acuității vizuale deosebite. Ceea ce înseamnă că veți vedea lucrurile cu precizie, chiar și la o distanță. Iar cu tehnologia noastră polarizant, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la efectul de orbire. lentile Polaroid bloc, de asemenea, toate dăunătoare la razele UV până la 400nm și să includă amortizoare pentru siguranță. ochelari de soare Polaroid luați ochii în serios.

Lady Gaga – promotor de ochelari de soare Polaroid
Lady Gaga – promotor de ochelari de soare Polaroid
Ochelari de soare fiecare brand are promotor celebritate ea și Polaroid nu este diferit. Polaroid angajat flamboaiant Lady Gaga ca director de creație în 2010. Este un lucru bun sau rău poți judeca tu însuți, ci ca pentru direcția stilul se întâmplă cu siguranță către extravagance.O