res_26bf4ead3ea6b7d739bffee92de519a5_full

Daewoo RCC-231R este un aspirator fara sac ce are o aspirare de tip uscata, o putere de 1800 W si o putere de aspirare de 280 W. Asa cum am mai spus de nenumarate ori in posturile anterioare, criteriul cel mai important care diferentiaza aspiratoarele intre ele este aceasta putere de aspirare, chiar daca de cele mai multe ori cei ce le comercializeaza va vor incerca sa va impresioneze cu puterea totala a motorului, acest aspect fiind mult mai putin important decat puterea de aspirare. Pe scurt, aceasta caracteristica reprezinta masura efiientei unui aspirator, asa ca fiti foarte atenti.

Capacitatea de colectare a recipientului de praf este de 4L, iar materialul din care este confectionat acesta este un plastic de calitate si rezistent. In plus, este si foarte usor de detasat si in felul acesta va va permite sa-l curatati intr-un mod rapid si facil. Spuneam in descrierea de la inceput ca Daewoo RCC-231R este foarte usor dfe manevrat. In cazul in care va intrebati de ce, raspunsul este foarte simplu. Din cauza faptului ca aspiratorul este dotat cu un furtun ce are un sistem de rotire la 360 de grade dar si datorita cablului de alimentare ce are o lungime considerabila de 4.83m.

O data cu achizitionarea aspiratorului fara sac Daewoo RCC-231R veti primi si urmatoarele accesorii: o duza pentru podele, parchet si covoare, o perie in forma de “T” pentru mobilier si pentru suprafetele fragile cum ar fi ramele de tablouri si fotografii sau cartile, o duza pentru spatii inguste, un tub de tip telescop metalic.

Evident ca Daewoo RCC-231R este prevazut si cu un filtru Hepa. Acesta se poate si spala si are rolul de asigura ca aerul sa fie curat inainte de a fi eliminat.

Ca specificatii tehnice ar trebui mentionat si faptul ca aspiratorul nostru are o greutate de 7kg si dimensiunile de 450x300x335. Nivelul de zgomot pe care il produce este de 78 db, nu este un aspirator tocmai silentios dar daca privim in mare toate calitatile lui Daewoo RCC-231R, nu cred ca il putem cataloga drept un dezavantaj important.