Cum sa realizezi machiajul glitter de seara

Fara indoiala machiajul cu glitter este unul dintre cele mai fermecatoare modele de make-up, insa nu multe reprezentante ale sexului frumos ii cunosc secretele, astfel ca pica in capcane beauty si nu reusesc sa obtina look-ul pe care si-l doresc. Daca vrei sa descoperi cateva dintre trucurile unui profesionist in domeniu, iti prezentam mai jos un tutorial step-by-step realizat de make-up artistul Paulina Buldumea.

Invata sa realizezi un machiaj de seara cu glitter ca la carte, dar si alte secrete beauty care iti vor prinde bine in rutina zilnica de ingrijire si infrumusetare.

Indiferent ca vrei sa te bucuri de magia unui machiaj cu glitter la un eveniment special, ce impune un aspect deosebit, ori la o simpla iesire intr-un club, make-up artistul Paulina Puldumea te va ghida in realizarea lui, oferindu-ti sfaturi beauty pretioase.

1. Pregateste tenul asa cum se cuvine pentru aplicarea machiajului. Curata pielea cu ajutorul unei ape micelare , un produs ce curata in profunzime, revigoreaza si hidrateaza pielea.
2. Aplica o baza pentru machiaj  pentru un efect natural si radiant.

3. Aplica fondul de ten  cu ajutorul unui beauty blender , tamponand usor toata fata si, eventual, putin si gatul. Umezeste buretele inainte pentru a nu absorbi o cantitate mare de fond de ten.

4. Foloseste un anticearcan  si o perie din par sintetic  ajutorul careia poti sa aplici produsul respectiv pe zona de sub ochi, pleoapa mobila si arcada. Uniformizeaza anticearcanul cu degetul inelar pentru un efect natural.

5. Urmeaza aplicarea pudrei HD. Incepe cu zona de sub ochi, apoi continua cu barbia, folosind o pensula mai mica. Dupa aceea, foloseste o pensula cu capatul mare si rotund pentru a intinde produsul si pe restul fetei.

6. Corecteaza forma fetei . Porneste de la regula de baza ca fata ovala este ideala in machiaj, care te va ajuta sa iti dai seama ce zone trebuie sa luminezi si unde sa pui „umbra”. Aplica un fard sidefat pe barbie, zona T, pometi si deasupra buzei, apoi unul maro inchis pe osul zigomatic, adica sub pometi, pe tample si maxilar, estompand produsul.

7. Urmeaza make-up-ul ochilor. Pentru un machiaj rezistent, foloseste un primer pe pleoapa mobila si pe arcada. Apoi lumineaza arcada.

8. Cu ajutorul paletei de farduri , obtine un machiaj de seara perfect. Aplica a patra nuanta din paleta pe linia de jos a ochilor, estompand fardul spre arcada. De la coltul extern al ochiului, cu ajutorul unor pensule de blending, intinde culoarea pe pliu. Dupa aceea, foloseste un fard maro  in coltul ochiului.

9. Aplica prin tapotare un produs glitter  pe pleoapa, tinand un servetel sub ochi pentru a impiedica sclipiciul sa ajunga pe restul tenului.

10. Subliniaza linia sprancenelor de jos cu acelasi fard maro pe care l-ai folosit si pe pleoapa, estompand culoarea la final. Dupa aceea, utilizeaza din nou fardul , dar de data aceasta pe linia genelor de jos.

11. Daca este nevoie, curata genele de sclipici cu o perie curata, apoi, pentru o privire mai intensa, aplica gene false.

12. Pe coltul intern al ochilor, aplica un fard sidefat ca sa accentuezi privirea.

13. Aplica rimel pe gene dupa aceea.

14. Pentru conturarea sprancenelor, foloseste farduri.

15. Aplica un blush rose pe pometi astfel incat sa obtii un efect de imbujorare, apoi aplica un iluminator  pe pometi si deasupra buzelor.

16. Ultimul pas il reprezinta aplicarea lip gloss-ului.

Machiajul cu glitter este un model ideal pentru un look festiv si glamour, oferind stralucire si intensitate privirii intr-un mod unic. Indrazneste sa te bucuri si tu de efectul lui impresionant. Cu ajutorul tutorialului de mai sus nu vei mai intampina probleme in realizarea lui.