Consola Sony PlayStation4

Arhitectura a Sony PS4, incuzand unitatea optica, sistemul de alimentare si sistemul de racire sunt proiectate in asa fel incat sa mentina dimensiunile si greutatea cat mai mici fara sa afecteze noul design.

Aeasta consola are un design modern ce include o suprafata divizata cu 4 sectiuni ce gazduiesc fanta de discuri, LED-urile indicatoare, butoanele si sistemul de racire. Cand consola este pornita, idicatorul de pornire/oprire care este amplasat pe partea superioara va alumina in albastru. Unghiurile consolei din partea din fata si din spate usureaza accesul la butoane dar permite si mascarea cablurilor. Sony PS4 are un finisaj lucios ce confera un aer sofisticat, facandu-l ideal pentru orice incapere sau sufragerie.

Controller-ul este prevazut cu wireless si are inclus DualShock4 ce dispune de noi inovatii pentru a va oferi o experienta cat mai realista si captivanta de joc. Acesta are un sensor foarte sensibil care se numeste six-axis precum si un touchpad situate in partea de sus a joystick-ului.

Pentru consola Sony PS4 vor fi disponibile peste 110 de titluri de jocuri, iar de la anuntarea consolei din luna martie numarul dezvoltatorilor parteneri a crescut pana la 505, iar in acea perioada era de doar 126. Sony PlayStation4 nu are nevoie de conexiune permanenta la internet.

Sony PlayStation4 2

Specificatii:
Procesor: x86-64 AMD “Jaguar”, cu 8 nuclee
GPU : 1.84 TFLOPS, bazat pe tehnologia next-generation AMD Radeon™

Tip media: BD × 6 CAV
DVD × 8 CAV

Retea: 10/100/1000

Conectivitate: Wi-Fi 802.11b/g/n
Bluetooth 2.1

Platforma: Sony PS4

Conectori: 2 x USB 3.0
1 x AUX port
1 x HDMI out
Digital Out (Optical)

Dimensiuni (mm): 275 x 53 x 305

Greutate: 2.8 Kg

Accesorii: Controller Wireless (DUALSHOCK®4)
Casti mono
Cablu alimentare
Cablu HDMI
Cablu USB

Culoare: Negru

Memorie: 8GB GDDR5

Stocare: HDD de 500GB

Asadar, consola Sony PS4 accepta jocurile de la consola Sony PS3 fara nici o problema. Acest lucru fiind de bun augur deoarece jocurile de PS3 sunt mai ieftine. De asemenea poti face Streaming impreuna cu prietenii tai sau in timp ce PS4 downloadeaza o parte din joc tu poti sa dai start jocului si sa te joci in timp ce isi download-eaza restul componentelor din continut.