Cafetiera Russell Hobbs 20060-56

Cafetiera Russell Hobbs 20060-56 este un produs de top. Cu rasnita incorporata, capacitate mare, putere de 1000 W si afisaj LCD, este greu sa-i gasesti un defect cafetierei, poate doar pretul care va fi pe masura. Nu trebuie sa va speriati insa, pretul este in conformitate cu realitatea tinand cont de ce poate face aparatul.
DESIGN SI DIMENSIUNI

Despre Russell Hobbs 20060-56 as spune ca are un design atipic pentru o cafetiera iar dimensiunile sunt relativ mari. Culorile folosite sunt negru si argintiu, optiuni inspirate din punctul meu de vedere.

Rezervorul mare de 1.5 litri este situat in spate si prezinta un indicator al nivelului de apa in partea laterala dreapta.
In partea de sus a cafetierei este situata rasnita incorporata. Cutia transparenta a rasnitei ofera un aer interesant aparatului. Incarcarea acesteia cu boabe de cafea se face in mod usor datorita capacului mare detasabil.
Partea frontala superioara prezinta panoul de control al cafetierei. Acesta este format dintr-un ecran LCD si 7 butoane pentru programare si functii.

Suportul pentru filtru este detasabil. Acesta se deschide in lateral sau poate fi detasat in totalitate la nevoie. Astfel veti putea curata sau schimba usor filtrul.
Recipientul este aproape in totalitate din sticla. Prezinta mici insertii de inox la extremitati iar manerul este din plastic negru.
Dimensiunile cafetierei Russell Hobbs 20060-56 sunt 345 x 295 x 477 mm iar greutatea sa depaseste cu putin 6 kg.

SPECIFICATII TEHNICE

Cel mai important si totodata interesant lucru din caseta tehnica a cafetierei Russell Hobbs 20060-56 este rasnita incorporata. Aceasta vine cu o capacitate a cutiei de 250 g de boabe.

Marele avantaj al rasnitei incorporate este ca va veti bea mereu cafeaua proaspata si plina de savoare fiind abia rasnita.
Capacitatea rezervorului de apa este de 1.5 litri, iar cafetiera este capabila sa faca pana la 12 cesti de cafea la un singur ciclu de functionare.
Puterea aparatului este de 1000 W.

FUNCTII

Cea mai interesanta functie de care aparatul de cafea dispune este de departe Allure Grind&Brew. Aceasta permite folosirea a 9 setari de macinare a cafelei, de la mare pana la foarte marunt. Este posibila deasemenea selectarea intensitatii cafelei folosind functia ”selector aroma”. Astfel va veti prepara o cafea proaspata si savuroasa exact dupa cum gustul dumneavoastra!

Functia ”Timer” nu lipseste nici ea din meniul aparatului. Cu aceasta functie veti putea programa cafetiera astfel incat cafeaua sa fie proaspat preparata atunci cand va treziti.
Functia de ”Oprire automata” faca ca la finalul unui ciclu de preparare a cafelei aparatul sa se inchida automat.